Antena Căutare

Sorana, fermecătoare în finala „Te cunosc de undeva!”! A cântat „Silent Night”, una dintre cele mai emoționante melodii de Crăciun! „Doamne, ce frumoasă ești!” - VIDEO

Sorana Darclee Mohamad a fost fermecătoare în finala „de gheață” a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. A cântat „Silent Night”, unul dintre cele mai frumoase cântece de Crăciun.

Sorana, fermecătoare în finala „Te cunosc de undeva!”! A cântat „Silent Night”, una dintre cele mai emoționante melodii de Crăciun! „Doamne, ce frumoasă ești!” - VIDEO
Sorana Darclee Mohamad în finala sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”.

„Strălucești și la propriu, și la figurat!”, i-a spus Aurelian Temișan.

„Ești foarte frumoasă. Ai demonstrat cât de talentată și de extraordinară ești. Eu am devenit deja fanul tău!”, i-a spus și Ozana Barabancea.

Andreea Bălan a fost la fel de încântată, considerând momentul „magic”.

„Am plutit cu tine pe norișori! Momentul a fost magic! Tu, ca o prințesă, ne-ai dus într-o lume imaginară, frumoasă, unde muzica este superbă”, spus ea.

Cristi Iacob, în schimb, a fost uluit! I-a spus Soranei că este frumoasă în astfel de momente sensibile.

„Doamne, ce frumoasă ești când ai momente sensibile! Nici nu îți închipui cât de frumoasă poți să fii și câtă bucurie poți să împarți în jurul tău!”, i-a spus Cristi Iacob.

Sorana Darclee Mohamad va juriza finaliștii, alături de ceilalți colegi nefinaliști și alături de Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show).

Diana Matei, moment de poveste în finala „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în prințesa Anastasia și a cântat „Once... Șerban Copoț și Cezar Ouatu, mai simpatici ca oricând! Au fost elfi puși pe șotii în finala „de gheață” de la „Te cunosc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x