Antena Căutare

Sorana Darclee, provocare dificilă! S-a transformat în Anna Lesko și a cântat „Anicyka Maya"! „Eu am o senzualitate de topor”

Sorana Darclee a avut o provocare dificilă în cea de-a zecea gală a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în magnetica, misterioasa și fermecătoarea Anna Lesko.

Sorana Darclee, provocare dificilă! S-a transformat în Anna Lesko și a cântat „Anicyka Maya"! „Eu am o senzualitate de topor”
Sorana Darclee s-a transformat în Anna Lesko la „Te cunosc de undeva!”.

„Are privire de criminal în serie!”, a spus Sorana Darclee despre Anna Lesko, la repetiții.

„Este total diferită față de cum sunt eu. Eu nu știu să fiu pisică. Eu nu știu să fiu senzuală. Eu știu sigur, de fapt, că nu sunt senzuală! Am o senzualitate de topor”, a mai spus concurenta.

Transformată în Anna Lesko, Sorana Darclee a cântat piesa „Anicyka Maya". Cât dde senzuală a reușit să fie concurenta, puteți vedea în clipul de mai jos.

Ada și Cornel Palade, moment deosebit la „Te cunosc de undeva!”. S-au transformat în Al Bano și Romina Power!... Piele de găină, cu public în picioare! Ce mișcări, ce voci! Șerban Copoț și Cezar Ouatu au făcut show: „Îi ia cinci minu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x