Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Sorana Darclee, provocare dificilă! S-a transformat în Anna Lesko și a cântat „Anicyka Maya"! „Eu am o senzualitate de topor”

Sorana Darclee a avut o provocare dificilă în cea de-a zecea gală a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în magnetica, misterioasa și fermecătoarea Anna Lesko.

Sorana Darclee s-a transformat în Anna Lesko la „Te cunosc de undeva!”.

„Are privire de criminal în serie!”, a spus Sorana Darclee despre Anna Lesko, la repetiții.

„Este total diferită față de cum sunt eu. Eu nu știu să fiu pisică. Eu nu știu să fiu senzuală. Eu știu sigur, de fapt, că nu sunt senzuală! Am o senzualitate de topor”, a mai spus concurenta.

Transformată în Anna Lesko, Sorana Darclee a cântat piesa „Anicyka Maya". Cât dde senzuală a reușit să fie concurenta, puteți vedea în clipul de mai jos.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro