Antena Căutare

Sore, Sore, de acum te vom cunoaște și mai bine! Artista și-a făcut vlog. VIDEO

„E oficial, am vlog”, cu acest anunț a venit de curând Sore, concurenta de la „Te cunosc de undeva”. Artista a decis să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist și mamă și să împărtășească acestora emoții, trăiri, entuziasmul unor noi proiecte, să ofere și să dea sfaturi.

„E oficial, am vlog”, cu acest anunț a venit de curând Sore, concurenta de la „Te cunosc de undeva”. Artista a decis să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist și mamă și să împărtășească acestora emoții, trăiri, entuziasmul unor noi proiecte, să ofere și să dea sfaturi.

Menționăm că în afară de vlog, Sore mai deține și un blog – soreonline.com, pe care scrie despre frumusețe, lecții de parenting, motivație, muzică.

Să vedem prima postare de pe vlog! Noi îi urăm succes și de abia așteptăm să o revedem sâmbătă de sâmbătă, la „Te cunosc de undeva”!

Ozana Barabancea, jurata de la „Te cunosc de undeva”, face haz de vremea rea! „Nu dați banii pe prostii, mergeți de-ntâi... Aurelian Temișan, juratul de la „Te cunosc de undeva”: „Se spune că atunci când bei vezi dublu. Da' când te vezi triplu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x