Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Sore, Sore, de acum te vom cunoaște și mai bine! Artista și-a făcut vlog. VIDEO

 

„E oficial, am vlog”, cu acest anunț a venit de curând Sore, concurenta de la „Te cunosc de undeva”. Artista a decis să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist și mamă și să împărtășească acestora emoții, trăiri, entuziasmul unor noi proiecte, să ofere și să dea sfaturi.

Menționăm că în afară de vlog, Sore mai deține și un blog – soreonline.com, pe care scrie despre frumusețe, lecții de parenting, motivație, muzică.

Să vedem prima postare de pe vlog! Noi îi urăm succes și de abia așteptăm să o revedem sâmbătă de sâmbătă, la „Te cunosc de undeva”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe