Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Spectacol la superlativ! Adriana Trandafir a câștigat prima ediție din noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”

 

Cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” a debutat în mare forță cu o serie de transformări spectaculoase, ce au adus multă magie pe scenă!

Am dansat pe melodia Rihannei interpretată de de Julia Mayaya și ne-am distrat cu Lidia Buble în rolul celebrei Katy Perry!

A fost o seară incendiară în care talentul a fost cel mai important. Doar că cea mai bună transformare a fost cea a Adrianei Trandafir, care a dus totul la rang de mare artă și asta i-a adus victoria în prima ediție a acestui sezon „Te cunosc de undeva”!

Felicitări :)

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe