Antena Căutare

Ștefan Bănică Jr. a greșit emisiunea? "Găsește-mi loc în inima ta" și adu-o pe Misha înapoi!

În această seară, Misha a intrat în pielea şarmantului jurat de la X Factor, Ştefan Bnaica Jr. şi a interpretat cunoscută piesa "Găseşte-mi loc în inima ta". 

În această seară, Misha a intrat în pielea şarmantului jurat de la X Factor, Ştefan Bănică Jr. şi a interpretat cunoscuta piesa "Găseşte-mi loc în inima ta".

Artista a cântat cu multă dăruire şi ne-a încântat. Suntem curioşi ce ar avea de spus însuşi Ștefan Bănică despre prestaţia ei, din această seară. Un travesti reuşit, am spune noi. Misha a încercat să reproducă o parte dintre gesturile cântăreţului pe scenă şi chiar i-a ieşit. Bravo!

Cum sună originalul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șerban Copoț, dat dispărut! S-a rugat, a implorat, dar Joanna nu l-a ascultat. Eddy Grant, tu știi ceva?... “Jump! Jump!” Vă era dor de muzica anilor ’90? “Kris Kross” a revenit în forță și a creat o adevărată nebunie. Pe Maria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x