Antena Căutare

Sună clopotele de nuntă pentru Cezar Ouatu?! „Aș vrea o nuntă tradițională, cu lăutari și muzică populară”

A aflat că are o soră, care locuieşte în SUA şi a îngrijit bătrâni bolnavi ca să poată studia în Italia. Unii bătrâni care, din nefericire, i-au şi murit în braţe. Cezar Ouatu, căci despre el este vorba, a avut o viaţă care pe unii i-ar fi doborât. Acum, artistul se pregătește pentru nuntă! 

A aflat că are o soră, care locuieşte în SUA şi a îngrijit bătrâni bolnavi ca să poată studia în Italia. Unii bătrâni care, din nefericire, i-au şi murit în braţe. Cezar Ouatu, căci despre el este vorba, a avut o viaţă care pe unii i-ar fi doborât. Acum, artistul se gândește la nuntă!

Are o iubită superbă și „foarte tenace în tot ceea ce face”, după cum spune chiar artistul. Cezar Ouatu emană fericire, atunci când vorbește despre femeia care i-a furat inima.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos în cale această minune de fată. Știu că pot părea siropos, dar nu sunt. O iubesc foarte mult”, a mărturisit Cezar Ouatu.

„Am cunoscut-o pe Facebook, nu mă rușinez! Nu mă cunoștea, foarte incultă, prietena mea”, a glumit artistul. „Am primit un telefon de la ea, fix la douăsprezece noaptea, de ziua mea.”

ÎL VREA IUBITA TUNAT PE CEZAR OUATU?

„Voia să fac și pe la față niște modificări. I-am zis că mă duc, dacă e cazul, dar nu vreau să ajung să araăt ca mumiile pădurii. Aș vrea să rămân Cezar.”

Gândurile lui Cezar Ouatu au început să zboare către nuntă. Ce preferințe are artistul? Vrea o nuntă tradițională sau va împrumuta stilul occidental?

„Nu știu dacă nunta mea va fi una fastuoasă, pe modelul super-românesc, dar aș vrea o nuntă tradițională, cu moment de muzică lăutărească, moment de muzică populară. (...) Apreciez de o mie de ori mai mult orice cântăreț de manele decât orice cântăreață cu nume din patru litere”, a explicat artistul.

Dimineața mergea la facultate, noaptea avea grijă de bătrâni. Cezar Ouatu a făcut mari sacrificii pentru a studia în Ita... Liviu Vârciu cântă din nou în trupa L.A.! Declarații „la cald” după concertul susținut în fața fanilor: „Au fost cele ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x