Te Cunosc de Undeva

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"Susanna, mon amour/ E io, turista ticinese/ Tu regina di Pigalle!" Adriano Celentano, cu romantismul la el ca întotdeauna!

 

În a patra ediţie din sezonul XII de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir a cântat melodia interpretată de Adriano Celentano - Susanna.

 Adriana Trandafir l-a adus în cel mai mare show al transformărilor inedite pe fenomenalul Adriano Celentano, cel mai bine vândut interpret italian din toate timpurile! Şi a făcut-o fără cusur, cu multă dăruire!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

Nu pierde transformările spectaculoase din emisiunea Te cunosc de undeva, intră pe Antena Playhttps://goo.gl/mJ7LTV. Şi dacă nu eşti in fata televizorului, poţi urmări LIVE emisiunea de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe