Antena Căutare

Tania Popa n-a mâncat trei zile, ca să arate ca Andreea Bănică

Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Tania Popa se va transforma în Andreea Bănică și va cânta „Rupem boxele”, unul dintre cele mai recente hit-uri ale acesteia

Sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Tania Popa se va transforma în Andreea Bănică și va cânta „Rupem boxele”, unul dintre cele mai recente hit-uri ale acesteia.

“Nu mănânc de trei zile! Când Liana (n.n. Liana Obancea, stilista emisiunii) mi-a zis că mă va îmbrăca în chiloți, pentru că așa este Andreea Bănică în referință, mi-am spus că nu pot să mă fac de râs”, spune Tania.

Concurenta de la “Te cunosc de undeva!” mai spune că soțul ei, Veaceslav, se arată foarte încântat atunci când ruleta personajelor îi pregătește Taniei un personaj asemănător celui de sâmbăta aceasta. “Când află că mi-a picat la ruletă una dezbrăcată, aranjată, soțul meu e foarte mulțumit, chiar dacă eu, pentru asta, trebuie să slăbesc, să nu mai mănânc...”, continuă ea.

Cât de bine va reuși Tania Popa să intre în pielea Andreei Bănică, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Beyonce, Ștefan Bănică, Brian Johnson, de la AC/DC, și Anastacia vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”... Margherita din Clejani, în rolul lui Beyonce, la “Te cunosc de undeva!”: “Cred că am fost un pic prea sexy”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x