Antena Căutare

Tavi Clonda, travestit în Madonna, sexy pe tocuri, a făcut furori pe scena Te cunosc de undeva!

Mai presus de cântăreață, Tavi Clonda a fost dansatoare în această sexy, interpretând-o pe Madonna în ediția 6 a show-ului Te cunosc de undeva!

tavi clonda deghizat pe scena te cunosc de undeva Galerie
Tavi Clonda, travestit în Madonna, sexy pe tocuri, a făcut furori pe scena Te cunosc de undeva!

Transformarea lui a fost una dintre cele mai dificile ale serii. Tavi Clonda s-a deghizat în Madonna, un personaj deloc ușor. Pe lângă machiajul excesiv și tocurile incommode, Tavi a trebuit să fie sexy și să danseze așa cum nu a mai făcut-o.

Prezența lui scenică a fost una extraordinară, după multe zile de studiu. Tavi s-a dezlănțuit pe scena Te cunosc de undeva!, lăsându-I pe jurați cu gurile căscate. El a interpretat piesa "Vogue" și a stârnit aplauzele publicului.

O apariție mai musculoasă, acompaniat de baletul emisiunii Te cunosc de undeva!, noua Madonna a făcut un show incendiar.

Din travestiul lui, Tavi a înțeles că trebuie să pună mai mult accent pe mișcare și dans, decât pe voce. Juriul a fost impresionat de momentul lui, iar reacțiile lor au fost epice.

"Nu ai avut feminitate, dar ai compensat prin dans și prin sincron, așa că te iert", spune Andreea Bălan.

"Apreciez progresul și încercarea ta de a fraza ca Madonna" , a dăugat Ozana.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Adriana Trandafir și Romică Țociu, o regină și un lord a muzicii românești, pe scena Te cunosc de undeva!... Ami, transformare de excepție pe scena Te cunosc de undeva! Ștefan Bănică Jr. ar aplauda-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x