Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ana Odagiu și Monica Odagiu s-au transformat în "nesurorile" T.A.T.U. Cum arată spectacolul

Ana și Monica Odagiu au interpretat trupa T.A.T.U, cu celebra melodie “All The Things She Said”. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

colaj de fotografii cu ana si monica odagiu transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva Galerie
Ana și Monica Odagiu au interpretat trupa T.A.T.U, cu celebra melodie “All The Things She Said”. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Acum 20 de ani, acest cuplu din tradiționala Rusie diviza opinia publică. În timp ce canalele de la Kremlin se chinuiau și ne convingă că este vorba despre iubirea dintre două surori, tinerii din lumea întreagă nu-și făceau atâtea probleme și preferau să se bucure de muzică.

Dar în acest caz este vorba de două surori, Ana și Monica Odagiu, care le vor interpreta pe “nesurorile” T.A.T.U.

Ana și Monica Odagiu au interpretat trupa T.A.T.U, cu celebra melodie “All The Things She Said”. Cum a arătat transformarea de la Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Ana și Monica Odagiu au avut ceva probleme la repetiții, mai ales când și-au dat seama că cele două cântărețe pe care le au de interpretat nu sunt foarte ofertante. Când vine vorba de dans, este mai mult o compoziție de actoria, cu gesturi care completează imaginea de ansamblu și comunică mesajul piesei.

În videoclipul original cele două artiste se sărută: “Sărutul nu l-am repetat. Noi ne pupăm toată ziua și pe guriță, dar cu săruturi nu prea”, spune Ana Odagiu. Ei bine, cele două au încheiat prestația cu un sărut, lucru care a stârnit tot felul de reacții în platou!

Ana și Monica Odagiu au făcut spectacol transformate în T.A.T.U în gala din 14 mai 2022, de la Te cunosc de Undeva! Într-un decor spectaculos, surorile au reușit să recreeze atmosfera pe care artistele o făceau în urmă cu două decenii.

Jurizarea cuplului Ana și Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor două surori

“Mi-am făcut temele! piesa debutează cu emisie timbrată, dar nevibrantă pe refren ca ulterior să se diminueze pe o emisie de șoaptă pe care voi nu ați făcut-o, pentru că așa va spus doamna profesoară. Este adevărat că înt-un concert live este greu să cânți în șoaptă, dar eu mă așteptam să ascult exact ca în videoclip. Așa am fost obișnuită. Așteptam aceeași șoaptă sau măcar intenția, deci jurizez doar cântarea ca să nu ne…”, a spus Ozana Barabancea.

“Așadar, eu apreciez foarte mult punerea în scen,ă baletul, coregrafie impecabilă. Aplauze pentru cei din balet, pentru punerea în scenă, pentru Furnica. Vizual, momentul spectaculos, dar acum intru în detalii. Mi s-a apărut că voi ați avut prea mult o atitudine sexuală, prea mult! Trebuia să fiți un pic mai inocente, mai puștoaice și mai dramatice pentru că ele în videoclip sunt dramatice. Trebuia să jucați un pic inocența respectivă”, a spus Andreea Bălan.

“Eu zic ca puteați mai mult!”, a spus Aurelian Temișan.

“Nu mai înțeleg nimic! Se puteam mai mult, se putea mai puțin..ne înnebuniți de cap, pentru că eu nu mai înțeleg nimic! Vă spun o chestie, noi ne-am uitat la ele și le-am studiat cât de bine am putut și am încercat să surprindem tensiunea sexuală care există între ele”, spune Ana Odagiu.

“Una peste alta, momentul a fost foarte bine reprodus ca în videoclip, cu micile diferențe de rigoare, dar m-am concentrat de data asta mai mult pe cântat și mie mi-a plăcut ce am auzit, chiar dacă nu am auzit acea șoaptă timbrată pe care o au în vocile procesate de studio, pe care nu ai cum să o ai în concert, decât dacă ai o mega, super inginer de sunet”, a spus Aurelian Temișan.

“Voi ați venit cu trupurile și cu sufletele voastre și cu talentul vostru. Există o chestie între scandalos și inocență foarte bine speculate în clip. Sunt două fete într-o oarecare speculație și între pudoare și nerușinare. Eu cred că scandalosul vine din mintea noastră, a privitorului. Nu aveați cum să nu fiți inocente, sunteți surori și mie, personal, mi-ați dat această inocență”, a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au ridicat sala în picioare cu piesa "Zeu", de l... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Nino D'angelo și Brunella Selo și cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x