Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Nino D'angelo și Brunella Selo și cântă Senza

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu l-au interpretat pe Nino D'angelo și Brunella Selo, cu celebra melodie Senza giacca e cravatta. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu l-au interpretat pe Nino D'angelo și Brunella Selo, cu celebra melodie Senza giacca e cravatta. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Mergem direct în însoritul Sud al Italiei cu următorul moment, care este plin de eleganță și stil, ceva ce îi caracterizează pe concurenții noștri și în viața de zi cu zi. La repetiții nu au fost deloc probleme și s-au descurcat de minune.

“Practic, n-am avut prea mult de lucrat”, spune Crina Mardare, care a avut un antrenament cu cei doi artiști extrem de bine pregătiți. Romică Țociu surprins-o pe celebra profesoara de canto, acesta a venit extrem de bine pregătit și la pachet cu accent napoletan, dar asta pentru că a apelat la bunul său prieten, Ciro de Luca, pentru a putea intra în pielea personajului: „A trebuit să scot cuvintele fonetic, pentru a le putea învăţa. Chiar am vorbit şi cu prietenul Ciro de Luca, i-am cerut ajutorul pe partea de pronunţie, pentru că nu e deloc uşor!”, a declarat Romică.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu l-au interpretat pe Nino D'angelo și Brunella Selo, cu celebra melodie Senza giacca e cravatta. Cum a arătat transformarea pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta de la 20:00, la Antena 1 vine cu un moment cu totul special pe scena transforming show-ului. Ruleta le-a adus lui Carmen Chindriş şi Romică Ţociu două personaje pe cât de frumoase, pe atât de emoționante şi un duet posibil doar pe scena Te cunosc de undeva! – Nino D'angelo și Brunella - Senza giacca e cravatta.

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au făcut față provocării aduse de ediția a doua din 13 mai 2022 și au reușit să pregătească un moment cu totul special.

Aceștia s-au descurcat de minune încă de la repetiții și lecțiile de canto, de teatru și de dans au mers ca unse pe cei doi, deja profesioniști. Cei doi s-au descurcat de minune pe scenă!

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, rap de zile mari. Cum au cântat Warren G & Sissel, Prince Igor

Jurizarea cuplului Carmen Chindriş şi Romică Ţociu. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi artiști

"Încântători ați fost. Chiar am vrut să văd cum arată sudul Italiei nu versus nordul României Sighetul Marmației. Ați început tehnic, frumos, v-ați apropiat, dar a fost de scurtă durată. Felicitări Romică ai știut textul", a spus Cristi Iacob.

"De data acesta, Romică a fost mai bun decât Carmen! Prietena mea Carmen a vibrat prea mult pe final. A cântat autohton, nu a cântat sicilian, nu a cântat-o italienesc. Trebuie să spun că sunt niște detalii importante, că asta face diferența, să nu vă supărați pe mine! A cântat mai mult românește, decât în stil. Finalul de frază a fost vibrat, ori femeia aceea, Brunella Selo, nu vibrează, deci trebuie să mă iau de ceva anume", a spus Ozana Barabancea.

"Mie mi se pare că au fost buni amândoi", spune Andreea Bălan.

"Carmen, ai o atitudine de nașă mare, e senzațional!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ana Odagiu și Monica Odagiu s-au transformat în "nesurorile" T.A.T.U. Cum ar... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei cântă Moves like Jagger, de Maroon 5. Moment spectacu...
Ultimele știri
x