Căutare Live

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Emi şi Cuza i-au interpretat pe Bloodhound Gang, cu celebra melodie "The Bad Touch"

Emi şi Cuza i-au interpretat pe Bloodhound Gang, cu celebra melodie "The Bad Touch". Cum a arătat transformarea pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Emi şi Cuza l-au interpretat pe Z, cu celebra melodie W. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Cei doi artiști au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert. Dezinvolți, joviali și plin de șarm, Emi şi Cuza au reușit să îi aducă în platoul marilor transformări trupa

Celor doi artiști nu le-a plăcut piesa și au recunoscut că nu sunt încântați de alegerea ruletei pentru a treia seară de gală și cu toate acestea au reușit să facă show total! Pepe chiar a subliniat faptul că ei se plâng la repetiții și când apar pe scenă îi lasă pe toți muți!

"Nu cred că a avut ruleta cu noi ceva de datat asta. Mie mi se pare mișto că te scoate din zona de confort, cred că dacă ar pica tuturor numai melodii la care se pricep și pe care le fac foarte bine nu ar mai fi Te cunosc de Undeva! atât de interesant ca proiect", spune Cuza.

Emi şi Cuza i-au interpretat pe Bloodhound Gang, cu celebra melodie "The Bad Touch". Cum a arătat transformarea pe scena Te cunosc de Undeva!, în a treia ediție a sezonului 17

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera exact ca în referință. Dezinvolți și plini de șarm, piesa "The Bad Touch" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Deși cei mai muți nu au crezut că vor putea face față celor două persoanje și interpretării muzicale, cei doi artiști au suprins tot platoul. Momentul a avut un decor de excepție, alături de baletul emisiunii, iar cei doi interpreți au transmis o energie fenomenală.

Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune!

Citește și: Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Cuza și Emi au câștigat a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Jurizarea cuplului Emi şi Cuza. Ce spune juriul despre prestația din 14 mai 2022 a celor doi

Într-un decor identic ca în videoclip, Emi şi Cuza au reușit să smulgă aplauzele sălii cu prestația artistică pe care au avut-o.

"Foarte interesant momentul și mă bucur că nu ați căzut în comedie! N-au caricaturizat personajele, adică au făcut exact ca în videoclip! Ați fost și serioși, ați avut și sincron. Muncitori, ambițioși, v-ași sincronizat, n-ați luat în derâdere șia veți șanse mari la finală. Consider că a fost un show inedit, dar sunt curioasă să văd ce zice nașu", a spus Andreea Bălan.

"Putea să fie oricine în locul lor, dar lor le-a ieșit capodoperă! ", a spus Aurelian Temișan.

"Deci ați cântat foarte bine în registrul vocii vorbite cele cinic, șase note ale acestei piese. V-ați descurcat, ați avut relații, legături între noi, minunat!", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Viorica de la Clejani și Nelu Ploieșteanu... Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă le-au interpretat pe Madonna şi Britney Spears. Show de ex...
Ultimele știri
x