Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand au câștigat a șasea ediție. Cine le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Câștigătorii celei de-a șasea ediții de Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost aleși, iar bonusul de 100 de puncte i-a propulsat pe primul loc în clasament.

Feli si Nicolai Tand au castigat Te cunosc de undeva! sezonul 18 editia a sasea Galerie
Câștigătorii celei de-a șasea ediții de Te cunosc de undeva! sezonul 18 au fost aleși, iar bonusul de 100 de puncte i-a propulsat pe primul loc în clasament. | Antena 1

Deși nu au strâns cele mai multe puncte de la jurați și nici de la restul concurenților, Feli și Nicolai Tand l-au convins pe Aurelian Temișan că merită primul loc în această seară. Transformarea lor în The Blues Brothers le-a adus aplauze la scenă deschisă și i-a dus astfel, în fruntea clasamentului.

Feli și Nicolai Tand au câștigat a șasea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18 din 15 octombrie 2022. Aurelian Temișan le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Aurelian Temișan a fost convins de interpretarea piesei „Everybody Needs Somebody to Love” și le-a oferit bonusul de 100 de puncte. După un moment lung de gândire, juratul care notează show-ul per total a decis că energia, dansul și întreg momentul celor doi merită primul loc în cea de-a șasea ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18.

„Știu că e râvnit, e foarte râvnit. Știu că nu mai am ocazia până la finalul sezonului să îl acord, deși poate îmi doresc să îl mai acord, dar mai am două colege absolut minunate care pot face acest lucru”, și-a început el discursul,

„Așadar, în această seară, eu am ales un cumplu imediat după ce au terminat toate opt de cântat (...) Aceste 100 de puncte se dau și eu le acord în seara aceasta pentru că am senzația că cei care vor primi astăzi au făcut mai mult decât tot ceea ce puteam eu să sper că pot face”, a mai adăugat acesta.

„Poate în următoarele emisiuni vor fi și mai buni decât în seara asta, poate îi vor mobiliza și îi vor face să dea mai mult, dar în seara asta 100 de puncte pleacă direct la Tand și Feli”, a concluzionat juratul.

„Nu știu dacă Nicolai poate face mai mult decât în seara asta, dar dacă poate înseamnă că, în sfârșit a început să se descopere pe el. Bravo! Felicitări!”, a mai spus Aurelian Temișan

„Niciodată nu aș fi crezut că eu o să reușesc să învăț să cânt. Sunt atât de paralel cu muzica. Numai ideea că încep să mă simt bine cât de cât sunt tare bucuros”, a spus Nicolai Tand după ce a aflat că ei sunt câștigătorii ediției a șasea Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Cum arată clasamentul în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 18 din 15 octombrie 2022

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 15 octombrie 2022. Imagini din culise. Cum au reușit să se transforme concurenții pentru ediția a ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x