Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Ţociu se transformă în BZN - Dance dance

În a XI-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Ţociu s-au transformat în BZN și cântă piesa "Dance dance".

Adriana Trandafir și Romică Ţociu Galerie
Adriana Trandafir și Romică Ţociu | Antena 1

Romică Țociu și Adriana Trandafir sunt mai pregătiți ca niciodată să impresioneze în această Gală cu o interpretare fantastică.

Încă de când au urcat pe scenă au acaparat atenția tuturor cu prezența lor deosebită, dar și cu vocea. Momentul celor doi a fost unul senzațional și apreciat de către cei patru jurați, care au rămas fără cuvinte după prestația lor. Aceștia au făcut o surpriză de proporți mari tuturor și au reușit să impresioneze de la primul vers.

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe secenele unde intrepretau BZN. Dezinvolți și plini de șarm, piesa "Dance dance" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților și ale bandului.

Adriana Trandafir și Romică Ţociu, spectacol de excepție și glumele la purtător: "Talentul nu are limită de vârstă"

Cei doi s-au descurcat foarte bine și la coregrafie. Au reușit să intre perfect în pielea celor doi artiști din România.

Încă de când au pășit pe scenă, cei doi concurenți au atras toate privirile asupra lor cu ținutele sale spectaculoase. Aceștia au interpretat piesa "Dance dance" cu multă energie și voie bună, iar jurații au savurat fiecare clipă alături de ei.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala

Adriana Trandafir și Romică Ţociu au primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că au făcut show în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi concurenți au repetat în amănunt, iar melodia pe care o au de cântat este una ritmată și dinamică.

Glumele lor au adus hohote de râs în platoul Te cunosc de undeva: „Suntem mama și tata lui Pistruiatu”, spune Romică la finalul momentului.

Jurații au avut numai lucuri bune de zis. Andreea Bălan: "Gataa, 12 puncte, s-a adjudecat, 12 puncte!"

Ozana Barabancea: "Ați avut o temă frumoasă în această seară și pentru asta vă mulțumesc"

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Adriana și Romică, în pielea cântăreților Renée & Renato, au făcut un spectacol emoționant

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Mirela Vaida se transformă în Gaby - El Meneaito... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Florin Salam - Saint Tropez: „Ai rupt scena în dou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x