Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande - Rain on me

În a XI-a ediție a sezonului XVI de la "Te cunosc de undeva!", Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande și cântă piesa "Rain on me".

Ana Baniciu și Raluka Galerie
Ana Baniciu și Raluka | Antena 1

Îmbracate în niște ținute extrem de sexi, cele două artiste fac spectacol cu formele la vedere. Siluetele lor de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația telespectatorilor și i-au făcut pe colegi de platou să le copleșească cu vorbe frumoase și complimente.

Ana Baniciu și Raluka au făcut spectacol transformate în Lady Gaga & Ariana Grande. Într-un decor desprins spectaculos, Ana Baniciu și Raluka au reușit să recreeze atmosfera pe care artistel internaționale o făceau pe marile scene.

Ana Baniciu și Raluka fac furori pe scena transformărilor îmbrăcate în latex

Raluka, în vârstă de 31 de ani, se laudă cu o formă fizică de invidiat și cu un talent remarcabil. Frumoasa artistă este apreciată pentru cariera sa impresionantă, dar și pentru aspectul lipsit de imperfecțiuni.

Ana Baniciu este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, care a moștenit talentul, dar și dragostea pentru muzică de la tatăl său, marele maestru Mircea Baniciu. Artista s-a făcut cunoscută nu doar prin muzică, ci și prin fizicul său de invidiat pe care nu ratează să-l expună cu mândrie pe scena Te cunosc de undeva! ori de câte ori are ocazia.

Jurații au avut numai lucruri bune de zis despre prestația celor două. Prima care a luat cuvântul a fost Andreea Bălan, profesionistă în dansuri: "Îmi palce bogăția, bogăția de dansatori, de sincroane, de coregrafie. Exact asta vreau să vedem gala aceasta și am început în forță", spune jurata.

"Două artiste mari când se unesc nu poate ieși decât un BIig Bang", a mai adăugat Andreea Bălan.

"A fost foarte bun momentul, tu parcă ești fata lui Jackie Chan (n.r Ana Baniciu). Nu știu care dintre voi este mai rea sau mai blândă, dar niciuna nu sunteți blânde", spune Aurelian Temișan.

"Voi ați fost foarte sigure pe voi, ați cântat pe voci. V-ați făcut tema școlărește, foarte bine! Important este că voi ați executat ce ația vut de executat. Tot show-ul genial!", a spus Ozana Barabancea..

„Lu asta mică îi place să fie rea. A venit aici ca un Pitbull, ne-am și speriat”, remarcă Cristi Iacob despre Ana Baniciu.

Ana Baniciu a fost întrebată la final dacă va mai exista ceva la fel de spectaculos după momentul lor, iar aceasat a spus: "După noi, potopul!"

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan au purtat două ținute spectaculoase... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Pepe se transformă în Grace Jones - I´ve seen that face before...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x