Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se transformă în Katy Perry & Nicki Minaj

În a XI-a ediție a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Katy Perry & Nicki Minaj și cântă piesa "Girls just wanna have fun".

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu | Antena 1

În Gala Seară de dans, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au de interepretat niște voci foarte cunoscute la nivel internațional, iar acest lucru îi pune în dificultate, mai ales că erau feminine! Katy Perry & Nicki Minaj au fosta duse în platoul Te cunosc de undeva de artiștii noștri hazlii.

Deși au trecut prin mai multe transformări spectaculoase de-a lungul emisiunii "Te cunosc de undeva!", cei doi surprind de fiecare dată. Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune!

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, spectacol neașteptat pe scena transformărilor

Cei doi artiști au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert, exact ca pe marile scene. Dezinvolți, joviali și plin de șarm, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au reușit să intre în pielea a două personaje sex simbol al vremurilor noastre, recunsocute la nivel mondial, Katy Perry & Nicki Minaj.

Așa cum ne-au obișnuit, cu o fuziune evidentă a celor doi, artiștii au reușit să creeze atmosfera de pe marile scene unde interpretau Katy Perry & Nicki Minaj.. Dezinvolți și plini de șarm, piesa "Girls just wanna have fun" a prins contur sub vocile și mișcările teatrale ale cântăreților.

Cei doi au avut parte și de un eveniment neașteptat. Confetiile au bubuit deasupra lor și nu s-au așteptat. Andrei Ștefănescu s-a speriat chair foarte tare în timp ce interpreta, dar a dus totul la bun sfârșit într-o notă excelentă: „De ce nu ne anunțați?”, întreabă Liviu.

Ozana Barabancea a avut numai cuvinte de laudă la adresa băieților și mai ales "dulcegăriile" s-au îndreptat către Liviu, care a atras atenția cu un costum feminin: "Așa am păcălit o viață. Nu cântă el frumos, dar uite ce gropițe face", spune Liviu despre el, după remarca juratei.

Cei doi s-au descurcat foarte bine și la mișcarea scenică. Au reușit să intre perfect în pielea celor două artiste internaționale: "A fost spectaculos tot momentul. Mi-a plăcut foarte mult momentul chiar dacă nu ați dansat voi doi, ați țopăit. Momentul a fost spectaculos!", spune Andreea Bălan, plăcut surprinsă și de băieți, dar și de balet.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Sofia Vicoveanca - Haida roată măi flăcăi... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Mirela Vaida se transformă în Gaby - El Meneaito...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x