Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Pepe se transformă în Grace Jones - I´ve seen that face before

În a XI-a ediție a sezonului XVI de la "Te cunosc de undeva!", Pepe se transformă în Grace Jones și cântă piesa "I´ve seen that face before".

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021 Galerie
Pepe la Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021 | Antena 1

Artistul a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă calimitate și senzulaitate pentru a intra în pielea cântărețului, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil. Pepe a primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

„Un moment extrem de greu”, a remarcat Cristi Iacob.

Pepe a transmis emoție, transformându-se în Grace Jones, un personaj muzical unic, dificil de interpretat, care pune în scenă un manifest. Expresivitatea lui este minoră, tandrețea și gestualitatea au fost punctele cheie pentru o interpretare reușită.

Pepe a adus pe scenă un personaj incredibil de dificil

„Mesajul acestei piese este despre dezumanizare, despre faptul că uităm că suntem muritori și că ne legăm de lucruri pieritoare și că "moartea stă ca un șoim la pândă așeptând prada". Este greu! Este o muzică grea! E din toți rărunchii! Un artist de talia ta când este concentrat, este superb pe scenă. Pe mine m-ai emoționat", mai spune Cristi Iacob.

Prestația lui Pepe a stârnit și polemici la masa juriului. Ozana a cerut ceva ce se opunea cu tema galei, dar și cu ceea ce Andreea Bălan trebuie să jurizeze.

Citește și: Pepe, într-o ipostază în care fanii nu l-au mai văzut. Cum s-a descurcat ca Maria Ciobanu

"Din punctul meu de vedere aș fi vrut să stai nemișcat", spune Ozana Barabncea. Dorința sa s-a suprapus cu atribuțiile juratei Andreea Bălan care a venit cu un răspuns imediat: "Și eu ce notă să-i dau dacă el stă nemișcat?", spune jurata.

"Este vorba despre atitudinea ta în fața morții", îi explică Ozana lui Pepe de ce ar fi vrut să stea nemișcat. Una peste alta, Pepe încheie discuțiile de la masă cu o remarcă cel puțin haioasă: "Niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea".

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Ana Baniciu și Raluka se transformă în Lady Gaga & Ariana Grande - Rain on me... Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Radu Ştefan Bănică se transformă în Sofia Vicoveanca - Haida roată măi flăcăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x