Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Cher și Tina Turner și au făcut un show de zile mari

Alexia Țalavutis și Dima Trofim s-au transformat în Cher și Tina Turner și au făcut un moment unic pe scena emisiunii. Cât de bine le-a ieșit.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Cher și Tina Turner și au făcut un show de zile mari Galerie
Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Cher și Tina Turner și au făcut un show de zile mari | Antena 1

Alexia și Dima s-au descurct de minune pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, în ediția din 17 februarie 2024. Cei doi s-au transformat în Cher și Tina Turner și au reușit să pună în scenă un moment de zile mari, în rolurile Cher și Tina Turner.

Aexia și Dima s-au transformat în Cher și Tina Turner la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024. Cum au cântat piesa „Shame Shame Shame”

Cei doi au reușit să facă spectacol complet pe scena emisiunii în ediția difuzată în 17 februarie 2024, cu o transformare în Cher și Tina Turner.

Ce au spus jurații când i-au văzut:

Jurizare Alexia și Dima la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024

„Mi s-a părut că tu ai fost mai aproape de TIna Turner, totul părea natural. Chiar dacă te-ai încurcat, eu nu am simțit. Nu aș fi observat, momentul are sincroane și clipe la liber. E un început bun”, spune Andreea Bălan.

„Talentaților. Dima, mai dinamic decât m-aș fi așteptat. S-a apropiat foarte mult de așteptat!”, spune Ozana Barabancea.

„Dima, a început un pic mai jos. Emoțiile l-au dominat. Tina a fost fantastică de la început. Am văzut ca detalii, pasul lateral. Nu mai repetăm, am văzut trecerea microfonului pe la spate. Poza de final, foarte bună”, spune Mihai Petre.

„Nu e nimic regizat. Se întâlneau, făcueau pași dar nu erau repetate. Sunt două prietene care cântă împreună”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon Te cunosc de undeva 2024

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Eliza și Zarug au adus în scenă o piesă din musicalul Hocus Pocus. Cum au arătat... Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Connect-R și Shift, transformare neașteptată în Sister Act. Cum le-a ieșit momen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x