Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Paula și Romică, transformare inegalabilă în Maria Tănase și Andra. Cum au cântat

Romică Țociu și Paula Chirilă de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024, au făcut un moment emoționant pe scena emisiunii, în rolurile Mariei Tănase și Andra.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Paula și Romică, transformare inegalabilă în Maria Tănase și Andra. Cum au cântat Galerie
Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Paula și Romică, transformare inegalabilă în Maria Tănase și Andra. Cum au cântat | Antena 1

Cei doi concurenți ai emisiunii care în acest sezon fac echipă la Te cunosc de undeva! au avut parte de o surrpiză neașteptată de la ruletă, care l-e adat ca personaje nimeni altele decât Maria Tănase și Andra!

Romică Țociu și Paula Chirilă, transformare inegalabilă în Maria Tănase și Andra la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024. Cât de bine le-a ieșit piesa „Cine iubește și lasă”

Atât Romică, cât și Paula, au reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea lor din această ediție, în Maria Tănase și în Andra, cu piesa „Cine iubește și lasă”. Deși au fost puțin speriați de această transformarea, le-a iești foarte bine.

Iată ce au ținut jurații să le spună:

Jurizare Paula și Romică Țociu la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 17 februarie 2024

„Recunosc că am așteptat momentul ăsta, ca doi actori de comedie aveau drama asta. Totul se bazează pe propria ta experiență. Trebuie să venim cu sufletul în față. Merge la actori că suntem făcuți din plămada din care sunt făcute visele. Am fost mândru că sunt actor”, spune Cristi Iacob.

„Vreau să vă fac o mărturisire, dar m-am regăsit în text. Cel mai urât în viață e să părăsești omul pe care îl iubești. Felicitări amândurora!”, spune Ozana Barabancea.

„La mine e o competție a detaliilor. Nu ați avut multe, dar trebuie respectate întocmai. La Paula am văzut cu masa, cu pasiunea”, spune Mihai Petre.

„Când a intrat Romică, mie nu mi-a venit să râd, ci să plâng. Vă mulțumesc că sunteți, ați venit cu un moment atât de românesc și de emoționant, dar plin de încărcătură!”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon Te cunosc de undeva 2024

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Barbara și Bella s-au transformat în Bebe Rexha și J Balvin. Cum le-a ieșit pies... Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Eliza și Zarug au adus în scenă o piesă din musicalul Hocus Pocus. Cum au arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x