Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au devenit Shakira și Jennifer Lopez, la Super Bowl

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au interpretat Shakira and Jennifer Lopez, la Super Bowl. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17. Cei doi au făcut un show incendiar.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au interpretat Shakira and Jennifer Lopez, la Super Bowl. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Alexia Țalavutis și Dima Trofim au avut parte de transformări spectaculoase până acum. Dacă în gala trecută ne-au surprins cu interpretarea piesei Shallow, cântată de Lady Gaga și Bradley Cooper, în această seară au reușit să dea foc scenei cu interpretarea celor două artiste uriașe ale lumii, Jennifer Lopez și Shakira.

Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au interpretat Shakira and Jennifer Lopez, la Super Bowl. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Și nu orice moment, ci cel mai spectaculos de la Super Bowl 2020, când cele două cântărețe au acaparat atenția întregii lumi cu o prestație fabuloasă. “Ți-ai dorit femei, ai primit femeie! Te rog să te comporți ca atare!”, îi spune amuzată Alexia Țalavutis, colegului său Dima Trofim, care va fi Jennifer Lopez.

Dima Trofim a fost încântat de ceea ce le-a propus ruleta, ba chiar și-a dorit să aibă parte de un astfel de travesti. Între timp și-a dat seama că este greu, dar entuziasmul a rămas același și a propus chiar la repetiții să facă anumite prize destul de grele, dar care îi plac foarte mult.

Pe scenă a fost o explozie de culoare și energie. Cei doi s-au completat extraordinar și au reușit să facă un spectacol demn de marile scene.

Un moment haios a avut loc în momentul în care Dima Trofim s-a dus la masa juriului și a pus un picior pe birou, fix lângă Aurelian Temișan, și a alunecat, împrăștiind foile peste tot.

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au făcut show incendir marca Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Jurizarea cuplului Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim. Ce spune juriul despre prestația din 18 iunie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim pe scenă.

"Nu mă așteptam să mă trezesc aici nu marea divă, să vină la mine la masă. Energic, energic, ați funcționat foarte bine. Eu sunt al vostru astăzi, mă bucură că ați început în forță. E foarte greu pentru cine o să vină două", a spus Aurelian Temișan.

"Cele ce au făcut cele două la Super Bowl este într-adevăr o capodoperă, un show grandios, un exemplu pentru toți artiștii de show. Mi-a plăcut foarte mult ce ați făcut voi doi, se vede că ați muncit foarte mult. A fost super show, ați arătat foarte bine!", a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan a venit și a făcut o priză, de dragul show-ului, împreună cu Dima Trofim, care se descurcă foarte bine la dans. Jurata arătat “șurubul” Și și-a demonstrat încă o dată talentul.

"Dragilor, voi știți de unde vine Dima și voce școală are în spate? Școala din Moldova, de la Chișinău este cea mai bună școală din toată Europa și de muzică și de balet! Per total ați făcut un moment foarte frumos!", a spus Ozana Barabancea.

"Ați început foarte sus această ediție. Vă iubim foarte mult", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș arată splendid în a șaptea ediție a show-ului transfor... Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Emi şi Cuza s-au transformat în Florin Salam și au făcut show pe scenă cu Damian Dră...
Ultimele știri
x