Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Ana și Monica Odagiu au devenit Taylor Swift și au cântat excepțional "Shake It Off"

Ana și Monica Odagiu au interpretat Taylor Swift, cu celebra melodie "Shake It Off". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17. Cum s-au descurcat la repetiții și ce le-a fost cel mai greu să învețe.

Ana și Monica Odagiu au interpretat Tylor Swift, cu celebra melodie "Shake It Off". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!â

Următorul personaj a crescut la o fermă de brazi de Crăciun și la 14 ani a fost cea mai tânără cântăreața care a semnat cu Sony și în foarte scurt timp, cântecele ei erau pe toate posturile de radio.

Tânără și energică, Taylor Swift, așa cum s-a impus încă de la început este în această seară o provocare pentru concurentele noastre de la Te cunosc de Undeva, Ana și Monica Odagiu.

Ana și Monica Odagiu au fost puțin speriate de piesă la început, mai ales că au văzut cât demult dans este în videoclipul original, ceea ce și pentru ele înseamnă tot dans!

Au muncit foarte mult împreună cu baletul Furnica pentru a face performanță pe scenă, drept dovadă, Ozana Barabancea, a rămas înmărmurită de ceea ce fetele au reușit să pună în scenă.

Ana și Monica Odagiu au interpretat Tylor Swift, cu celebra melodie "Shake It Off". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Încă de la repetiții au simțit fiorii nesiguranței, dar pe scenă au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Cele două au dansat și au cântat perfect, lucru care a fost observat de toți cei prezenți în platou.

Ozana Barabnacea a rămas cu gura căscată și s-a ridicat în picioare la finalul momentului. Cele două au cântat exemplar și au pus în scenă un moment demn de aplauze.

Un moment plin de dinamism și energie în interpretarea unică a surorilor Odagiu a uimit pe toată lumea.

Un show de excepție a fost adus în fața telespectatorilor de pretutindeni. Ana și Monica Odagiu au devenit Tylor Swift, interpretând celebra piesă "Shake It Off", exact cum o face artista internațională

Citește și: Ana şi Monica, câştigătoarele serii cu transformarea în El Chombo. A șasea gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență

Jurizarea cuplului Ana și Monica Odagiu. Ce spune juriul despre prestația din 18 iunie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Ana și Monica Odagiu pe scenă.

"Enorm mi-a plăcut! Sunt atât de emoționată și de expansivă încât trebuie să mă răcoresc spunându-vă că mi-a plăcut enorm. Simt efortul și apreciez enorm detaliile. Îmi palce că ați lucrat la milimetru. Întregul concept îmi place, de cântata ți cântat bine și ați dansat bine", a spus Ozana Barabancea.

"Știi ce e nasol când i o gală de genul acesta? Când ai o gală cu foarte multe momente bune de 12 puncte au de 11, ce te faci? Nu ai ce să te faci! A fost un moment de senzație!", a spus Aurelian Temișan.

"Nici nu contează notele! Contează că cei de acasă au văzut că voi ați evoluat. Pe lângă voce, voi știți și să dansați. Faceți și show, sunteți foarte muncitoare, dedicate, devotate. E de bine!", a spus Andreea Bălan.

Cristi Iacob le-a zis celor două concurente că a auzit în cască, înainte ca ele să intre pe scenă, când și-au spus: "Te iubesc!"/"Și eu te iubesc!".

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu au devenit Carmen Chindriș și au cântat “Ziua-n care tu m-ai sărutat”

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au cântat "Unforgettable", de Nat King Col... Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au devenit Paul Surugiu "Fuego" și au cântat T...
Ultimele știri
x