Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Anisia Gafton și Ionuț Rusu s-au transformat în Vanilla Ice. Cum sună piesa "Ice, Ice baby"

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Vanilla Ice, cu celebra melodie "Ice, Ice baby". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17. Ce dificultăți au întâmpinat la repetiții.

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Vanilla Ice, cu celebra melodie "Ice, Ice baby". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ca de obicei, transformările care par cele mai simple, se dovedesc a fi cele mai complicate! Pentru următorul moment, concurenții au cam subestimat Vanilla Ice, însă munca și-a spus cuvântul pe scenă, pentru că tot ce pare provocator le dă și mai multă energie lui Ionuț Rusu și Anisiei Gafton.

Chiar dacă a fost greu la repetiții și au crezut că momentul nu le va ieși deloc, iată că au reușit să facă spectacol. Au avut și foarte multe versuri de învățat, iar pentru Anisia a fost provocarea mare la partea de rap. Ionuț Rusu însă mult ai încrezător a spus: "Întoarcem România pe dos".

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au interpretat Vanilla Ice, cu celebra melodie "Ice, Ice baby". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au luat cu asalt scena din această ediție și au impresionat cu momentul lor senzațional, cu interpretarea unu-la-unu a formației celebre Vanilla Ice.

Concurenții sezonului 17 a show-ului transformărilor au precizat în repetate rânduri că au depus foarte mult efort pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. Intrarea pe scenă a fost primul moment care a adus zâmbetul pe buze juraților, dar și colegilor de scenă care au fost uimiți de apariția lor, dar și de mișcări.

Ruleta i-a pus la grea încercare pe toţi. Printre „norocoşii” ediţiei s-au numărat şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, care au avut parte de o transformare de zile mari, la dublu, în membrii formației Vanilla Ice.

Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului, mai ales că ei sunt colegi pe scenă de comedie.

Citește și: Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat Vița de Vie - Basul și cu Toba Mare

Jurizarea cuplului Anisia Gafton și Ionuț Rusu. Ce spune juriul despre prestația din 18 iunie 2022 a celor doi

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Anisia Gafton și Ionuț Rusu pe scenă.

"La final ai dat-o bine cu râma pe jos, bravo Anisia, nu ne așteptam! Nu a fost un moment deloc ușor. A fost un show total. A fost un moment fără cusur, fără greșeală. Nu pot decât să vă felicit", a spus Andreea Bălan.

"E un efort enorm, ce ați făcut! Totul se vede! E îngrozitor de greu ce ați avut de făcut", a spus Cristi Iacob.

"S-a cam zis ce era de zis! A fost un moment colorat, bravo vouă!", a spus Aurelian Temișan.

"Am fost surprinsă plăcut de Ionuț! Trebuie să recunosc că îmi palce de Anisia în general în personaje. Apreciez efortul, apreciez cum cântă, dar vizual o prefer femei, nu travesti", a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Pepe a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut. Cum arată bebelușul pe care l-a ferit până acum de camere... Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au cântat "Unforgettable", de Nat King Col...
Ultimele știri
x