Căutare Live

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat a șaptea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva

Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat a șaptea gală Te cunosc de Undeva! din 18 iunie 2022. Cei doi au interpretat Nat King Cole și Natalie Cole, cu celebra melodie "Unforgettable". Cum arată clasamentul celei de-a șaptea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat a șaptea gală Te cunosc de Undeva! din 18 iunie 2022. Cei doi au interpretat Nat King Cole și Natalie Cole, cu celebra melodie "Unforgettable".

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Încă o gală de excepție și-a adjudecat câștigătorii, iar oamenii din fața micilor ecrane au așteptat cu sufletul la gură scorul, care într-un final a fost decis de către colegii de scenă! Punctajele au fost "nebune" și date pe merit fiecăruia, ba chiar mult prea puține pentru performanța făcută de toți.

Chiar dacă au fost toți excepționale, juriul a trebuit să delibereze și să împartă punctele în așa fel încât să poată scoată în față cu glorie echipa ce a tăiat răsuflarea.

Situație fără precedent! Două echipe pe aceeași poziție, juriul deliberează!

A fost o seară plină de culoare și transformări uimitoare! Juraților le-a fost foarte greu să aleagă, la fel și colegilor, însă verdictul a fost dat fără reținere: Carmen Chindriș și Romică Țociu sunt câștigătorii galei cu numărul șapte, Te cunosc de Undeva!

Juriul a acordat notele, iar apoi a venit rândul concurenților să ofere cele 5 puncte. Dezvăluirile emoționant despre viața lor în timp ce spunea numele concurenților Romică Țociu și Carmen Chindriș a emoționat pe toată lumea.

O parte dintre ei s-au regăsit în povestea piesei interpretate de către Romica și Carmen, iar perfecțiunea momentului i-a făcut să acorde cele 5 puncte. Ei bine, a existat la final o situație fără precedent, Jazzy Jo și Zarug împreună cu Romică Țociu și Carmen Chindriș au fost clasați pe primele poziții, iar juriul a fost cel care a deliberat.

Romică Țociu și Carmen Chindriș sunt câștigătorii galei Te cunosc de Undeva! Cu numărul 7.

Carmen Chindriș și Romică Țociu au câștigat cea de-a șaptea gală! Cum a arătat transformarea în Nat King Cole și Natalie Cole și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șaptea ediție a sezonului 17

Carmen Chindriș și Romică Țociu au reușit să ducă spre perfecțiune note înalte, care sub presiunea vocilor se revărsau în platou cu multă emoție, care a cuprins pe toată lumea.

Cei doi au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Show-ul a fost complet: mișcare scenică, performanță vocală și carismă!

Pe lângă tot glamour-ul și adrenalina transformărilor ne amintim că toți concurenții se luptă pentru marele premiu în valoare de 15.000 de euro, sumă ce va fi donată unei familii greu încercate. Până acum, în fruntea clasamentului se află Ilona și Ristei, obținând cele mai multe puncte până acum.

Însă, echipa cu cele mai multe ediții câștigate are biletul asigurat pentru finală, unde votul publicului din platoul Te cunosc de Undeva! Va avea un cuvânt important pentru că publicul votează!

Citește și: Damian Drăghici, moment incendiar pe scena Te cunosc de undeva!, alături de Emi şi Cuza „Îi luăm cu noi în concerte!”

Aventura transformărilor a continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenţilor, muzică live și multă voie bună. Cea de-a șaptea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Carmen Chindriș și Romică Țociu pe scenă.

Citește și: Alina Pușcaș, schimbare neașteptată de look. Ce și-a făcut la păr prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!”

Cum arată clasamentul celei de-a șaptea gale a sezonului 17 de Te cunosc de undeva!

Locul 1 - Carmen Chindriş şi Romică Ţociu

Locul 2 - Jazzy Jo și Zarug

Locul 3 - Ilona Brezoianu şi Florin Ristei

Locul 4 - Ana şi Monica Odagiu

Locul 5 - Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim

Locul 6 - Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

Locul 7 - Maria Buză şi Paula Chirilă

Locul 8 - Emi şi Cuza

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 18 iunie 2022. Imagini din culisele celei de-a șasea ediții. Cum a arătat transformarea concurenți... Cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, lider de audienţă la nivel urban şi naţional Romică şi Carmen, câştigătorii s...
Ultimele știri
x