Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Delia și au cântat piesa „OTZL GLTZ”. Cum a ieșit

Alexia și Dima de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2023, au avut parte de o transformare de senzație, în Delia. Cum le-a ieșit!

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Delia și au cântat piesa „OTZL GLTZ”. Cum a ieșit Galerie
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Alexia și Dima s-au transformat în Delia și au cântat piesa „OTZL GLTZ”. Cum a ieșit | Antena 1

Alexia și Dima de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024 au făcut senzație pe scena emisiunii cu transformarea lor în Delia cu piesa OTZL GLTZ care le-a ieșit impecabil.

Cum au cântat live piesa OTZL GLTZ de la Delia Alexia și Dima la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024

Cei doi concurenți au uimit pe toată lumea cu transformarea lor inegalabilă în Delia și Mihai Petre a fost foarte mulțumit de cât de bine au respectat cei doi detaliile.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa lor:

Jurizare Alexia și Dima la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024

„Foarte bun moment. Am căutat să găsesc minus un detaliu și am găsit ceva. Notele punk îmi aduc aminte de viața mea, mie îmi place punk”, spune Mihai Petre.

„Este greu să cânți și să dansezi în același timp. Alexia eu am smțit o decalare vocală la început”, spune Ozana Barabancea.

„Alexia, eu nu am simțit această decalare de la început. Atitudinea ta a fost bună, impecabilă!”, spune Andreea Bălan.

„Alexia ești belea, dar Dima sunt bărbați care nu stau în pantofii lor, tu pe tocuri, ai fost senzație!”, spune Aurelian Temișan.

„AA fost un moment excelent. Cu siguranță sunteți fani Otelu Galați, că sunteți din otel. Mulțumesc pentru acest moment”, spne Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Connect-R și Shift s-au transformat în Ed Sheeran și Stormzy. Cum au cântat „Shape o... Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Eliza și Zarug au reușit să facă o transformare impecabilă în Ozzy Osbourne. Cum le-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x