Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ediția din această seară. Ce ținute au purtat

În seara de 2 martie 2024, platoul emisiunii "Te cunosc de undeva" a fost îmbogățit cu două apariții remarcabile - cele ale Andreei Bălan și Alina Pușcaș.

colaj foto andreea balan si alina puscas te cunosc de undeva sezonul 20 2 martie 2024 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în a treia ediție Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 2 martie 2024. Ce ținute au purtat | Antena 1

Cele două personalități cunoscute pentru talentul lor artistic și prezența lor fermecătoare au reușit să cucerească inimile telespectatorilor și nu numai, datorită eleganței și rafinamentului purtat în fiecare detaliu al ținutelor lor.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ediția din această seară. Ce ținute au purtat

Prezentatoarea emisiunii, Alina Pușcaș, a strălucit într-o rochie galbenă însuflețită de franjuri. Această alegere a fost mai mult decât o simplă îmbrăcăminte, ci a reprezentat o declarație de stil și îndrăzneală. Galbenul vibrant al rochiei a accentuat frumusețea naturală a Alinei, aducând o notă de prospețime și optimism întregii sale apariții.

Pe de altă parte, Andreea Bălan, jurata emisiunii, a fascinat publicul cu o rochie argintie de o eleganță ireproșabilă. Croiala impecabilă și nuanța strălucitoare a acesteia au transformat-o pe Andreea într-o veritabilă zeiță a eleganței. Rochia a subliniat gratiozitatea și feminitatea artistei, completându-i frumusețea fizică și farmecul natural.

Este de remarcat cum cele două vedete au reușit să se completeze reciproc, fiecare aducând în lumina reflectoarelor o notă distinctă de stil și personalitate. Alina Pușcaș a adus cu ea vitalitatea și optimismul, în timp ce Andreea Bălan a emanat eleganța și rafinamentul unei adevărate dive sezuale.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

O filipineză şi o spanioloaică, test de folclor românesc la Te cunosc de undeva! „Tocmai nouă să ni se întâmple asta!”... Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Emi și Cuza, transformare de senzație în Boney M. Ce au cântat și cum le-a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x