Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Emi și Cuza, spectacol total marca Depeche Mode. Cum au cântat „Personal Jesus”

Emi și Cuza au stârnit nostalgia tuturor cu tranformarea în Depeche Mode în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024.

imagine cu emi si cuza la te cunosc de undeva! sezonul 20 Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Depeche Mode în a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024 | Antena 1

Emi și Cuza au adus atmosfera anilor '90 în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 20 cu transformarea în celebra trupă Depeche Mode. Momentul lor a stârnit nostalgia atât a juraților cât și a multor telespectatori care au fost transportați înapoi în timp.

Emi și Cuza s-au transformat în Depeche Mode și au cântat „Personal Jesus” la Te cunosc de undeva! sezonul 20

Celebrul hit care a făcut înconjurul lumii, „Personal Jesus”, a răsunat în platoul transforming show-ului. Refrenul a fost cântat la unison de concurenți și jurații extrem de bucuroși de transformarea lui Emi și Cuza.

Aceștia au intrat în pielea membrilor trupei Depeche Mode și au făcut un adevărat spectacol. Încă de la intrarea pe scenă, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 au fost primiți în ropote de aplauze.

Mai mult decât atât, Aurelian Temișan s-a ridicat în picioare de la primele acordori și a cântat alături de Emi și Cuza pe tot parcursul piesei, extrem de bucuros de referința primită de cei doi.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024

„Să mă ierte Dumnezeu și fanii acestei trupe, dar Emi este fantastic. Este exact cel pe care îl întruchipează. Foarte bine, Cuza! Și cu atitudinea și cu vocea și cu tot”, a spus Aurelian Temișan.

„Mănușă v-a venit! E foarte greu de ținut un public din atât”, a adăugat Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment de Eurovision, transformate în Loreen... Te cunosc de undeva! 20 aprilie 2024. Zarug și Eliza Natanticu, transformare excepțională în Adele. Cum au sunat live vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x