Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Mirela Vaida a strălucit pe scenă, transformată în Nikos Vertis

În a treia ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Mirela Vaida, cu piesa "San Trelos se Agapao", transformat în Nikos Vertis.

Mirela Vaida transformata in Nikos Vertis, imbracata la costum pe scena Galerie
În a treia ediție a sezonului 16 al emisiunii “Te cunosc de undeva” urcă pe scenă Mirela Vaida, cu piesa "San Trelos se Agapao", transformat în Nikos Vertis

Pentru Mirela Vaida, ediția trei din sezonul 16 al emisiunii "Te cunosc de undeva!" vine cu o adevărată provocare. Frumoasă prezentatoare TV a primit din partea ruletei primul personaj masculin, cu care a reușit să facă un show grecesc de proporții nemaivăzute până acum.

Nikos Vertis este cel pe care Mirela Vaida va trebui să îl interpreteze, iar transformarea este destul de dificilă din spusele juraților. Concurentă a venit la repetiții cu foarte mult chef de viață și dornică să învețe lucruri noi.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

"Știu că se poate, dar cu puțină atenție. Are nevoie de simplitate, simplitate și sinceritate.", a zis Ozana Barbancea în culise, despre transformarea Mirelei Vaida.

Mirela Vaida a impresionat cu spectacolul său grecesc

Concurenta "Te cunosc de undeva!" a intrat în fortă pe scena, cu multa energie, pe care a transmis-o tuturor încă din prima clipă.

Deși nu a mai primit până acum o astfel de transformare, iar show-ul este pentru ea o nouătate, Mirela Vaida s-a descurcat de minune pe scenă, cât și la repetiții, unde a urmat toate sfaturile primite din partea lui Ozana Barabancea și a lui Cristi Iacob.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Mirela Vaida, show total și cea mai sexy deghizare, transformată în Madonna

Tot ceea ce face este nou pentru frumoasa prezentatoate TV, iar momentul ei grecesc a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, inclusiv pe cei patru jurați.

Mirela Vaida s-a simțit minunat pe scenă și a transmis cele mai frumoase emoții către public, iar Ozana Barabancea a văzut acest lucru încă de când a urcat pe scenă. Jurații au apreciat evoluția concurentei și au felicitat-o pentru munca despusă în cele trei ediții ale noului sezon "Te cunosc de undeva!".

"Mirela, ai o postura foarte buna. Am fost la ultimul concert al lui, am fost, am văzut și m-a frapat lejeritatea, siguranța și nimicul pe care trebuia el sa-l facă. Ai stat bine, ai cântat bine. Te-ai bălăcit în acest personaj și îți mulțumesc pentru că mi l-ai readus pe Vertis în față, Bravo.", a spus Aurelian Temișan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Citește și: Dorian Popa prezintă Te Cunosc de Undeva! After Party, episodul 2. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ținute superbe... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, show provocator, transformați în LMFAO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x