Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale

În prima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, celebra Mirela Vaida a făcut senzație imitând-o pe Shakira!

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Mirela Vaida, dans din buric ca Shakira! Vedeta i-a uluit pe toți cu mișcările sale Galerie
În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a primit misiunea de-a se transforma în Shakira | Antena 1

„Urmează o moldoveancă ambițioasă care a executat la viața ei cam de toate: de la musical la show-uri de televiziune, de la teatru până la muzică popular. Și pentru că doar transformări nu făcuse la viața ei, iat-o pe vecina mea, Mirela Vaida, la Te cunosc de undeva!”, a dezvăluit Cosmin Seleși.

Extrem de muncitoare, talentată și ambițioasă, Mirela Vaida a dat tot ce a avut mai bun în timpul repetițiilor, pentru a demonstra că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului!

Mirela Vaida s-a transformat în Shakira în prima ediție din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

În prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” a primit misiunea de-a se transforma în Shakira, o cântăreață de renume internațional, cu milioane de fani.

citește și: Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Pepe și-a pus rochie și a devenit Amanda Lear! Mișcările lui senzuale i-au uimit pe toți

„Te cunosc de undeva e un show pe care eu l-am urmărit încă de la început. Visam ca fetițele ale mici, care se visează și ele prințese într-o zi”, a recunoscut Mirela Vaida.

Îmbrăcată cu o superbă rochie roșie roșie, vedeta a interpretat celebra piesă „Whenever, Wherever”, pe care toți am ascultat-o măcar o dată în viață.

Pe lângă dansul din buric și mișcările senzuale, Mirela Vaida i-a impresionat pe toți și cu incredibila sa voce, de o forță greu de egalat. Încă o dată, Mirela Vaida a demonstrat din plin că își merită titulatura de artistă.

După minute întregi de spectacol de-a dreptul magic a venit și inevitabilul moment al jurizării.

„Nu credeam s-o văd vreodată pe Mirela Vaida să danseze”, a exclamat uimită Andreea Bălan, care a încurajat-o pe concurentă să îmbrace mai des ținute atât de îndrăznețe, fiindcă este, într-adevăr, o apariție surprinzător de sexy.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi spectacolul!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

De data aceasta, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”. Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Te cunosc de undeva, 6 februarie 2021. Andrei Ștefănescu și Ana Baniciu sunt Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu... Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții răvășitoare în prima gală „Te cunosc de undeva” 2021! Ce ținute au ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x