Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, moment spectaculos pe scenă, transformat în Loredana Groza

În ediția trei a sezonului 16 "Te cunosc de undeva!", Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Loredana Groza și a cântat piesa "Ziga Zagga".

Radu Stefan Banica pe scena, imbracat intr-o fusta si bluza rosie, cu peruca Galerie
Radu Ștefan Bănică, moment spectaculos pe scenă, transformat în Loredana Groza

Radu Ștefan Bănică intră în ediția trei a noului sezon de la "Te cunosc de undeva!" cu o transformare de-a dreptul spectaculoasă, care i s-a potrivit de minune. Artistul a intrat perfect în rolul personajului, iar Loredana Groza l-ar aplauda pentru interpretarea sa.

Tânărul a cântat piesa "Ziga Zagga", iar pentru a ieși perfect a avut de repetat foarte mult în culise. Ozana Barabancea și Cristi Iacob au fost cei care i-au supravegheat fiecare pas și au calculat fiecare timbru vocal al artisului.

"Radu Bănica este provocat prin Loredana Groza, pentru că este travesti, pentru că este o piesă ca un excercițiu de dicție, ca un excercițiu ritmic al egalității muzicale.", a spus Ozana Barabancea în culise.

Citește și: Te cunosc de undeva, 13 februarie 2021. Radu Ștefan Bănică, de nerecunoscut, transformat în Dan Ciotoi

Concurentul s-a descurcat de minune la repetiții și a dat tot ce este mai bun din el pentru a face show total în această ediție "Te cunosc de undeva!".

"Aici, pur și simplu este o descărcare de energie, o frenezie, un ritm foarte bun și voie bună, iar atunci în ritmul ăsta nu o să mă mai intereseze personajul feminin, ci show-ul, bucuria de a intra și de a cânta pe ritm, dar și de a dans.", a mărturisit Cristi Iacob despre modul în care va juriza numărul concurentului și pe ce va pune accent cel mai mult.

Ruleta i-a oferit o transformare spectaculoasă lui Radu Ștefan Bănică, care are de cântat o piesă foarte complexă și de imitat un personaj atât de original. "Ziga Zagga" este una dintre piesele Loredanei cu cea mai multă coregrafie, iar personajul reprezintă o adevărată provocare.

"E greuț, dar îmi place!" a spus Radu Ștefan Bănică despre personajul său, înainte să urce pe scenă.

Radu Ștefan Bănică, spectacol de proporții mari pe scena "Te cunosc de undeva!"

Artistul a intrat pe scena "Te cunosc de undeva!" cu foarte multă energie și voie bună, iar totul a devenit rapid un spectacol memorabil.

Radu Ștefan Bănică a primit o avalanșă de aplauze la final din partea juraților, semn că a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

"Eu din punctul meu de vedere, ești revelația acestui sezon. Este magnific ceea ce faci, vreau să te văd pe scene mari, doamne ajută, bravo." a zis Cosmin Seleși, după spectacolul lui Radu Ștefan Bănică.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, fotografie din copilărie. Cum arăta concurentul de la Te cunosc de undeva! când nu era cunoscut de public

Cristi Iacob a fost foarte mulțumit de numărul tânărului și i-a enumărat toate greșelile posibile pe care le-a făcut în timpul show-ului, însă de care a trecut foarte rapid. Juratul a făcut și o plecăciune în fața lui Radu, drept mulțumire pentru minunatul moment pe care l-a oferit în această seară.

"Ai fost 1 la 1. Nici măcar nu l-am văzut pe Ștefan, machiajul foarte bun, chiar ai o față angelică asa și feminină. Ai făcut foarte bine coregrafia, toate mișcările. Se vede că îți place. Sunt sigură că sezonul ăsta o să ai super transformări, bravo!", i-a spus și Andreea Bălan.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă pentru fani. Ce detaliu au observat toți într-o poză... Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, show total transformați în Roxette...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x