Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Pepe îi impresionează pe jurați, transformat în Loredana

În cea de-a 7 Gala a sezonului 16 Te cunosc de undeva, Pepe se transformă în Loredana și interpretează piesa "Bună seara, iubito!".

Pepe transformat în Loredana Groza Galerie
Pepe a repetat din greu și a reușit să o interpreteze perfect pe una dintre cele mai frumoase și talentate artiste

Pepe a primit una dintre cele mai mari provocări din partea Ruletei în ediția trecută, însă nu își facă prea multe griji în ceea ce privește transaformarea sa din seara aceasta. Artistul a repetat din greu alături de Ozana Barabancea și au pus la punct fiecare notă muzicală pe care trebuie să o cânte.

Concurentul are de cântat una dintre marile piese ale anilor `80, iar pentru a avea o transforme unică și surprinzătoare, Cristi Iacob i-a oferit cele mai bune sfaturi și i-a mărturisit că a cântat această piesa alături de Loredana.

"Nu te văd Loredana", a fost replica care l-a ambiționat mai tare. Acesta i-a demostrat că se integrează perfect în peisaj, iar drept răsplată pentru eforul său, Ozana Barabancea i-a oferit o îmbrățișare călduroasă.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Ana Baniciu și Raluka, show de excepție, transformate în Alex Velea și Connect-R

Pepe a repetat din greu și a reușit să o interpreteze perfect pe una dintre cele mai frumoase și talentate artiste ale țării noastre. Ozana Barabancea l-a ținut sub observație mereu și l-a felicitat pentru performanța sa de a adaptare la fiecare personaj.

"Nu știu dacă Pepe va reuși să intre în pielea personajului, dar mi-aș dori din toată inima să reușească.", a spus Ozana Barabancea.

Cânărețul surprinde la fiecare apariție a sa pe scena te cunosc de undeva, iar jurații așteaptă cu sufletul la gură fiecare moment al lui.

Pepe a păsit încrezător pe scena Te cunosc de undeva

Pepe a atras privirile încă din prima clipă cu transformarea sa și a lăsat jurații cu gura căscată. Acesta a fost acompaniat de vocea lui Aurelian Temișan la începutul piesei, care a completat perfect momentul său.

Concurentul a reușit să impresioneze, dar să îi și amuze pe cei din platou cu mișcările sale lașcive. Într-un final, cântărețul a reușit să intre perfect în pielea personajului și să o interpreteze într-un mod fascinant pe Loredana Groza.

"Vreau să vă zic că este un moment foarte sensibil și foarte frumos pentru mine, Mă bucur că l-ați adus aici la te cunosc de undeva. Îmi place foarte mult de Pepe și cum s-a transformat. Să o faci pe Loredana nu este tocmai ușor.", a spus Ozana Barabancea.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Emilia Popescu s-a transformat în Colea Răutu: „A fost o piesă de teatru”

Pe lângă coregrafia impecabilă, un detaliu l-a dat de gol pe Pepe, mai exact, mușchii lucrați la sală. Cristi Iacob a observat și o nunață de ironie în momentul său, care a completat perfect transformarea. Și ceilalți concurenți au rămas surprinși de ceea ce a făcut artistul pe scenă.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Radu Ștefan Bănică, moment senzațional, transformat în Kenny Loggins... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au făcut senzație, transformați în Ricchi e Pover...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x