Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regretatului George Michael

În cea de-a 10 editie a sezonului 15 de la "Te cunosc de undeva", Tavi Clonda se transformă în George Michael și face spectacol cu piesa "Faith".

e cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regretatului George Michael

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda a primit din partea ruletei sarcina de a se transforma în George Michael. Acesta seamănă din punct de vedere fizic cu personajul ales, însă i-a fost foarte greu să îl imite pe scenă.

Obișnuit cu un alt stil muzical, Tavi a fost nevoi să facă foarte multe antrenamente și să își exerseze vocea pentru a demonstra că momentul lui este cel câștigător.

Citește și: De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”

Plin de entuziasm și energie, artistul a dovedit că locul lui este în emisiune și că își poate depăși orice limită.

Tavi Clonda a adus zâmbete în rândul juraților pe scena "Te cunosc de undeva"

Artistul a făcut spectacol la superlativ, i-a impresionat pe jurați încă din prima clipă cu timbrul lui vocal și transfomarea excepțională.

Andreea Bălan a rămas plăcut surpinsă de momentul și evoluția lui Tavi Clonda. "Una dintre cele mai bune transformari pe care le-ai avut aici, la Te Cunosc de Undeva", a mărturisit artista, mândră și bucuroasă de prestație.

Citește și: Tavi Clonda se transformă în Radu Ille - "Ș-am iubit-o", la Te cunosc de undeva!​

"Am încercat să îți găsesc un cusur, dar nu am avut ce. Felicitări, ai fost super tare!", i-a spus Cristian Iacob artistului.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Video