Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regretatului George Michael

În cea de-a 10 editie a sezonului 15 de la "Te cunosc de undeva", Tavi Clonda se transformă în George Michael și face spectacol cu piesa "Faith".

e cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regretatului George Michael
e cunosc de undeva 2020, editia 10. Tavi Clonda i-a cucerit pe jurati cu prestatia melodiei "Faith" a regretatului George Michael

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda a primit din partea ruletei sarcina de a se transforma în George Michael. Acesta seamănă din punct de vedere fizic cu personajul ales, însă i-a fost foarte greu să îl imite pe scenă.

Obișnuit cu un alt stil muzical, Tavi a fost nevoi să facă foarte multe antrenamente și să își exerseze vocea pentru a demonstra că momentul lui este cel câștigător.

Citește și: De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”

Plin de entuziasm și energie, artistul a dovedit că locul lui este în emisiune și că își poate depăși orice limită.

Tavi Clonda a adus zâmbete în rândul juraților pe scena "Te cunosc de undeva"

Artistul a făcut spectacol la superlativ, i-a impresionat pe jurați încă din prima clipă cu timbrul lui vocal și transfomarea excepțională.

Andreea Bălan a rămas plăcut surpinsă de momentul și evoluția lui Tavi Clonda. "Una dintre cele mai bune transformari pe care le-ai avut aici, la Te Cunosc de Undeva", a mărturisit artista, mândră și bucuroasă de prestație.

Citește și: Tavi Clonda se transformă în Radu Ille - "Ș-am iubit-o", la Te cunosc de undeva!​

"Am încercat să îți găsesc un cusur, dar nu am avut ce. Felicitări, ai fost super tare!", i-a spus Cristian Iacob artistului.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Carla's Dreams, George Michael, Sofia Vicoveanca şi Andreea Marin urcă pe scena transformărilor, la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Monica Anghel și Marcel Pavel au făcut show cu personajele Sofia Vicoveanca și Andr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x