Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020. Cine a câștigat gala 11 și cum arată clasamentul final

Ediția cu numărul 11 a emisiunii Te cunosc de undeva! a fost câștigată de talentatul cuplu Adriana Trandafir și Romică Țociu.

adriana trandafir si romica tociu pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au "ridicat" după căzătură și au câștigat această ediție

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

După primirea punctelor din partea celor patru jurați care au analizat cu atenție momentele lor pline de pasiune, emoție și energie, lista concurenților și clasamentul nu erau încă gata.

Mai era nevoie ca fiecare concurent să voteze un altul, apreciind momentele cele mai talentate. Pentru a-i impresiona, momentele din culise, cu repetiții și orele petrecute la machiaj au cântărit și ele în favoarea câștigătorilor.

Articolul continuă după reclamă

Adriana Trandafir și Romică Țociu s-au "ridicat" după căzătură și au câștigat ediția 11

Așadar, gala cu numărul 11 a fost câștigată de Adriana Trandafir și Romică Țociu, care deși au luat o căzătură când au intrat în scenă, au urcat apoi în clasament. Ei au câștigat cu un punctaj total de 54 de puncte.

citește și: AMI a câștigat gala 9 din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”! Piesa „Dance Monkey” i-a purtat noroc

N-am căzut degeaba”, a spus Romică.

Cu cât personajul în aparență este mai ușor, cu atât se construiește mai greu”, a declarat Adriana.

Frumoasa cântăreață a ținut neapărat să îi mulțumească partenerului ei, Romică Țociu.

Cel mai apropiat partener pe care l-am avut. Ești un partener extraordinar și știu, dacă ne vom despărți astăzi, că ne vom despărți fericiți. Sunt fericită că ai fost alături de mine ai însemnat lumina de la capătul tunelului de când ne-am întâlnit”, i-a transmis Adriana lui Romică, impresionându-l cu acest mesaj emoționant.

Amândoi și la bine, și la rău”, a completat Romică.

De fiecare dată când am căzut, m-am ridicat și am luat-o de la capăt”, a mai adăugat Adriana.

Apariții demne de două dive pentru Andreea Bălan și Alina Pușcaș la Te cunosc de undeva, gala 11... Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. ADDA, cu părul scurt și o energie debordantă, devine Silvia Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x