Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv

În a XII-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", AMI se transformă în Nicole Scherzinger și cântă piesa "Poison".

Un Cat women veritabil a fost în această seară AMI, pe scena "Te cunosc de undeva!", lucru care i-a plăcut extrem de mult. Momentul artistei a trebuit să fie dublat de dans, asta pentru că Nicole Scherzinger dansează foarte mult în momentul de pe scenă.

"Îmi cam plac momentele astea, sincer le așeptam! Astea cu dansul, fix momentele de care mie îmi era cel mai frică. Îmi plac pentru că mă provoacă mult mai mult, decât să am un personaj unde doar stau în fața unui stativ, mă solocită mult mai mult și îmi place tot ce e greu aici!", spune AMI în culisele emisiunii.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv

Duritatea Ozanei Barabance a motivat-o pe AMI să ajungă la cea mai bună variantă a sa în interpretarea piesei "Poison". Cuvintele juratei nu au fost deloc ușor de digerat, mai ales că este vorba de un concurs pe care AMI își dorește să îl câștige, însă a știut să se mobilizeze foarte bine și să-și ia energia din "săgețile" Ozanei.

"Dacă nu-mi accentuezi și nu-mi faci dicția cum trebuie și-mi închizi cuvintele, pe cuvântul meu că îți scad nota!", spune Ozana.

Deloc ușor pentru un artist să danseze și să cânte în același timp, AMI a reușit să creeze un moment demn de marile scene. Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

Interpretarea a fost una excepțională. Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. AMI a fost extrem de carismatică și a impresionat prin măiestria talentului său.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Ami în varianta Cat women. Duritatea Ozanei a motivat-o să facă un show exploziv | Edit

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. A fost considerat mult prea "agresiv" pentru piesa lui Dan Ciotoi. Cum a ... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Monica Anghel și Marcel Pavel, duetul care a ridicat toată sala în picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x