Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda cântă Achy Breaky Heart, piesa care l-a consacrat pe Billy Ray Cyrus

Tavi Clonda a intrat în pielea lui unui cowboy puternic cu piesa Achy Breaky Heart a cântărețului Billy Ray Cyrus.

tavi clonda deghizat pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda intră în pielea lui unui cowboy puternic cu piesa Achy Breaky Heart | antena 1

Tavi Clonda a luat scena cu asalt, cu energie și o atitudine surprinzătoare, s-a transformat în Billy Ray Cyrus.

“Seamănă puțin cu George Michael, dar mai văcar de Texas”, spune Cristi Iacob despre personajul pe care Tavi trebuie să îl interepreteze.

“Ești agresiv. El are o eleganță, o cavalerie rusticană”, i-a transmis Ozana Barabancea, corectându-I vocea și îndemnându-l să intre mai bine în pielea personajului.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. AMI, inocentă în pielea personajului Cleopatra Stratan. Ozana: „Genial”

Tavi Clonda nu a scăpat nici de această dată de coregrafie. El a trebuit să învețe câțiva pași simpli pe care Billy îi face de obicei pe scenă, imitând un cowboy.

Tavi Clonda a repetat intens pentru momentul de la Te Cunosc de Undeva 2020

“Asta m-a frapat la Billy Ray Cyrus. Cu gura zâmbește și cântă, iar ochii spun altceva”, spune Cristi care a își dorea foarte mult să vadă același lucru și de la concurentul Te cunosc de undeva!.

“A avut și Tavi o evoluție, de la un om mai puțin înțepenit în el însăși, acum are o libertate. Cu siguranță îl va ajuta și în concertele lui”, a completat juratul.

Cu o explozie de energie greu de egalat, o carismă și un talent deosebit, artistul l-ar fi făcut mândru pe Billy dacă acesta i-ar fi privit reprezentația de excepție. El și-a jucat rolul ca un adevărat profesionist, impresionând atât juriul, cât și publicul.

Achy Breaky Heart, comentat de jurații Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan

Liviu și Andrei, făcând glume pe seama piesei interpretate de Tavi, spuneau că au cântat și eu cândva “Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”.

“Am două fetițe și m-a inspirat foarte mult piesa asta”, a spus Tavi despre melodia pentru copii.

“Mi-a plăcut ce-am auzit, mi-a plăcut lejeritatea ta, mi-a plăcut că te-ai simțit precum peștele în apă și iată că după un sezon atât de controversat, m-ai învins”, a spus Ozana Barabancea despre momentul lui Tavi.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul anilor 2000

“Știți ce-I important atunci când greșiți? Să nu se vadă și să te redresezi imediat. (…) Mi-a plăcut foarte mult și ai fost extrem de vesel, parcă era piesa ta”, a completat Andreea Bălan.

“Foarte bun personaj, ruleta te iubește. Ți-a dat un personaj (…) foarte bun. Ne-am ridicat cu toții și nu am făcut-o din complezență, crede-ne”, a adăugat Cristi Iacob.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x