Căutare Live

Te cunosc de undeva! 21 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au cântat piesa "Jaga Jaga" și au adus veselie în întreg platoul

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat piesa "Jaga Jaga". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17. Cât de bine s-au descurcat cei doi comedianți.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat piesa "Jaga Jaga". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17. Cât de bine s-au descurcat cei doi comedianți.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Anisia Gafton și Ionuț Rusu par că sunt desprinși din peisajul piesei Jaga Jaga și li se potrivește de minune! Cei doi nu au întâmpinat mari dificultăți la repetiții și s-au bucurat de o piesă distractivă, care le-a plăcut mult!

Comedianții Anisia Gafton și Ionuț Rusu au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului, mai ales că ei sunt colegi pe scenă de comedie.

Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat piesa "Jaga Jaga". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a patra ediție a sezonului 17

Cei doi au fuzionat extrem de bine, iar acest lucru l-au transmis tuturor. Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. Cei doi au fost extrem de carismatici și au impresionat prin măiestria talentului lor.

Cei doi parteneri de scenă au intrat în pielea personajelor și s-au descurcat de minune, iar jurații au fost impresionați de ceea ce au văzut.

Citește și: Te cunosc de undeva! 14 mai 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au ridicat sala în picioare cu piesa "Zeu", de la Spike

Jurizarea cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Ce spune juriul despre prestația din 21 mai 2022 a celor doi

"Nu știu ce zodie sunteți, dar voi vă potriviți pe scenă și aveți ascendent în scenă! Sunteți strălucitori, îți văd ochii prin ochelari, ca să zic așa! Vă palce pe scenă, asta e foarte important", a spus Cristi Iacob.

"Sunt multe de zis și puține în același timp! Ați reprodus cât ați putut...", a spus Aurelian Temișan.

"Mișcarea scenică a rotativei fost impecabilă și opturile Anisiei au fost excepționale! Mai bine de atât nu se putea! A fost conform personajelor!", a spus Andreea Bălan.

"Superbă punerea în scenă, superbe costumele, atitudinea voastră a fost în stil. Mi-a plăcut mult cum ați cântat! Adevărate talente, dar ce să fac că e prin comparație...și ce să zic! Vă iubesc!, a spus Ozana Barabancea.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva!21 mai 2022.Ilona Brezoianu şi Florin Ristei devin Frumoasa și Bestia, în pielea Arianei Grande și J... Te Cunosc de Undeva! 21 mai 2022. Imagini din culisele celei de-a patra ediții. Cum a arătat transformarea concurenților...
Ultimele știri
x