Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 22 octombrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Alex Velea și Anda Adam. Cum s-au descurcat

Emi și Cuza s-au transformat în Alex Velea și Anda Adam și au făcut un show plin de dans pe piesa „Selecta”. Ce le-au spus jurații.

Emi și Cuza s-au transformat în Alex Velea și Anda Adam. Cum s-au descurcat Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Alex Velea și Anda Adam. Cum s-au descurcat | Antena 1

Emi și Cuza au intrat în pielea artiștilor Anda Adam și Alex Velea și au cântat celebra piesă „Selecta”. Au reușit să amuze jurații cu momentul lor, dar aceștia au ținut să le dea și niște sfaturi și să le explice unde au greșit.

Cum s-au descurcat Emi și Cuza la Te cunosc de undeva, sezonul 18, ediția din 22 octombrie 2022

Cuza și Emi au reușit să recreeze clipul Andei Adam și al lui Alex Velea de la piesa „Selecta”, care a devenit celebru în toată țara, la vremea respectivă. Cei doi au fost și felicitați, dar și criticați de jurați.

Iată ce au ținut aceștia să le spună, după ce momentul lor a luat sfârșit. Andreea Bălan l-a criticat pe Cuza că nu a fost mai dezinvolut.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva, sezonul 18, ediția din 22 octombrie 2022. Cei doi s-au transformat în Alex Velea și Anda Adam

„Mișcările le-ai făcut bine, Cuza, dar atitudinea a fost de școlăriță, copiliță, trebuia o atitudine mai disponibilă”, spune Andreea Bălan.

„Care actorie? Să vorbim serios, am văzut antrenamentele și disconfortul tău, nu ți-a fost comod. A fost cel mai greu lucru pe care l-ai făcut până acum”, spune Cristi Iacob.

„Apropo de cântat în falset, răgușeala ta masculină s-ar fi potrivit pe Anda Adam. A fost o experiență și ia-o ca atare, cât despre Alex Velea, Emi mi-a plăcut. Acel parfum de Alex Velea a fost în platou. Cât despre atitudine, este o Anda Adam mut prea timidă, o Anda Adam fată mare, dacă vrei”, spune și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 22 octombrie 2022. Connect-r și Shift s-au transformat în Bruno Mars și au făcut un show complex... Te cunosc de undeva! 22 octombrie 2022. Jo și Liviu Teodorescu, transformarea superbă în Pink și Nate Ruess. Cum a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x