Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu, moment de senzație marca Fuego și Lidia Buble.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Fuego și Lidia Buble și au cântat „Of, Inimioară”.

eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Fuego și Lidia Buble și au cântat „Of, Inimioară”. | Antena 1

Eliza și Cosmin Natanitcu s-au bucurat când au aflat că se transformă în Fuego și Lidia Buble. Concurenții se așteptau ca totul să meargă „ca uns” având o piesă în română, fără coregrafie, dar la repetiții și-au dat seama că au de muncă.

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Fuego și Lidia Buble și au cântat „Of, Inimioară”

Eliza și Cosmin Natanticu au muncit din greu pentru trasnformarea din cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva. Eliza chiar și-a dorit să îl învețe pe soțul ei o tehnică specială care să îl ajute pentru o interpretarea și mai fidelă.

Deși cei doi au câștigat ediția trecută, au mărturisit că de data aceasta, nu se așteaptă la foarte multe puncte pentru că nu au nici coregrafie.

Concurenții au reușit un moment foarte bun, iar asemănarea dintre ei și personajele pe care le-au interpretat a fost uimitoare.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! 16 noiembrie 2022

„Îmi pare că că trebbuie să vă spun că ați fost foarte buni. Mi-a plăcut și faptul că nu ai insistat. Ducând microfonul mai departe ți-ai oprit vocea. E o mare șmecherie și e o chestie de inteligență. Cât despre „Lizia”, foarte bine”, a spus Aurelian Temișan după momentul lor.

„Tu, „Lizia” ai fost princiară, ca o aristricrată, așa ca Lidia Buble. Este o piesă greuță, dar v-ați descurcat”, a spus și Ozana Barabancea.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Sore și Emma de la ZU, show total marca Tarkan. Cum a sunat piesa în limba turcă... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano, transformare uimitoare în Joe Cocker - „Unchain my...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x