Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emilian și Wrs, moment emoționant marca Sam Smith. Cum a sunat „I' m not the only one”

Emilian și Wrs au adus emoția în platoul transforming showului cu interpretarea piesei „I' m not the only one”.

emilian si wrs la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Emilian și Wrs au emoționat pe toată lumea cu transformarea lor în Sam Smith. | Antena 1

După ce ediția trecută au interpretat-o pe Whitney Houston, nici de data aceasta nu au fost scutiți de ruletă. Ei au trecut de la una dintre cele mai bune voci feminine din toate timpurile, la Sam Smith, cunoscut pentru timbrul său inconfundabil și calitățile vocale de excepție.

Emilian și Wrs au reușit un moment plin de emoție cu transformarea în Sam Smith la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Transformarea în Sam Smith a adus câteva disensiuni în cuplul format din Emilian și Wrs. Pentru că își doresc momente cât mai aproape de perfecțiune, la repetiții au apărut mici tensiuni care însă s-au rezolvat rapid.

Cu toate acestea, concurenții au reușit să pună în scenă un moment superb pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cei doi au mizat pe emoție și au ajuns atât la inimile juraților cât și la cele ale colegilor de la canapea cu interpertarea lor sensibilă.

Atmosfera creată i-a cucerit pe toți și la final, Emilian și Wrs au fost aplaudați în picioare de cei din platou, iar Wrs a încheiat momentul cu ochii în lacrimi.

Jurizare Emilian și Wrs la Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022

„Au transmis foarte mult și nu are legătură cu actoria, cu coregrafia cu show-ul. Are legătură cum transmiți, cum îți pui sufeltul pe tavă. Și uite, la final, Wrs avea lacrimi în ochi”, a remarcat Andreea Bălan la momentul celor doi.

„Ceea ce este foarte interesant la voi este că ați ținut durerea aia în voi. Nu ați avut ocazia să cântați durerea în forță. Asta înseamnă să faci muzică. E mai mult decât a cânta, a simți, a te stăpâni și a mă face pe mine, publicul să mă emoționez. Asta ați făcut voi! M-ați emoționat”, a adăugat și Ozana Barabancea.

„Mi se pare că vulnerabilitatea e cel mai mare semn de masculinitate, câteodată”, a ținut să completeze Wrs.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano, transformare uimitoare în Joe Cocker - „Unchain my... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emi și Cuza au făcut spectacol cu transformarea în legendarul Elvis Presley...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x