Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au emoționat în rolul de Maria Tănase și Fărâmiță Lambru

În ediția 4 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva”, un moment cu adevărat special a fost cel realizat de celebrii actori Adriana Trandafir și Romică Țociu, care s-au deghizat magistral în Maria Tănase și Fărâmiță Lambru!

ruleta a decis ca, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Adriana Trandafir și Romică Țociu să se transforme în Maria Tănase și Fărâmiță Lambru

Antena 1

De data aceasta, simpatica ruletă a decis ca gala cu numărul 4 să se intituleze „Nostalgia” și să aducă pe scenă melodii care au cucerit generație după generație și au rămas la fel de apreciate și astăzi.

Știind cât de talentați sunt și dorind totodată să le ofere o provocare de zile mari, ruleta a decis ca, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Adriana Trandafir și Romică Țociu să se transforme în Maria Tănase și Fărâmiță Lambru.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au devenit Maria Tănase și Fărâmiță Lambru, în ediția 4 din sezonul 16 „Te cunosc de undeva”

Cei doi actori cu o vastă experiență pe scena teatrului românesc și-au unit forțele și s-au antrenat intens, timp de o săptămână, pentru a putea pregăti un colaj muzical cu totul și cu totul deosebit.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

Au studiat atent nu doar mișcările scenice ale respectivilor artiști, ci și gesturile, mimica și timbrul vocii, pentru ca travestiul să fie unul cât mai reușit.

După zile lungi, pline de repetiții și lecții de canto, iată că a venit momentul ca Adriana Trandafir și Romică Țociu să urce pe scena emisiunii „Te cunosc de undeva”, în ediția 4 din sezonul 16 al îndrăgitului show al transformărilor.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu

Acompaniați de taraful „Silvian Voicu”, cei doi au făcut spectacol de zile mari cu piese ce nu lipsesc de la petrecerile românilor, indiferent de generație. După interpretare a urmat și jurizarea!

Juriul i-a aplaudat în picioare și laudele au fost pe măsură!

„Ce gală, ce temă ați avut, ce emoție! Adriana chiar a adus-o în platou pe Maria Tănase, atât de doamnă, atât de somptuoasă. Ea a fost Maria Tănase unu la unu și știu că ți-a fost greu”, a dezvăluit Ozana Barabancea, impresionată de spectacolul oferit de cei doi concurenți.

„Frumusețea va mântui lumea și voi ați dăruit lumii un moment foarte frumos, pentru care vă mulțumesc”, au fost cuvintele pline de emoție pe care le-a transmis Cristi Iacob.

Urmărește clipul video de mai din ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva” sezonul 16 ca să savurezi momentul special oferit de Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ultimele știri