Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Nicole Cherry și Juno, aplaudați în picioare. Cum le-a ieșit momentul marca Charlie Chaplin

Nicole Cherry au primit ropote de aplauze la finalul momentului din cea de-a noua gală Te cunosc de undeva! sezonul 19. Atât jurații cât și colegii de la canapea le-au privit hipnotizați transformarea în Charlie Chaplin.

nicole cherry si juno la te cunosc de undeva sezonul 19 Galerie
Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Charlie Chaplin la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

Nicole Cherry și Juno au adus lacrimi în ochii tuturor celor prezenți în platou care au privit uluiți momentul lor marca Charlie Chaplin. Concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 19 și-au dat examenul în actorie cu această transformare de milioane. Misiunea lor a fost cu atât mai grea cu cât au cântat o piesă despre „nimic” cu versuri într-o limbă care nu există.

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Charlie Chaplin la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au interpretat „Nonsense song (Titine)”

„Nonsense song (Titine)”, melodia care îi aparține lui Charlie Chaplin, este și cea pe care Juno și Nicole Cherry au interpretat-o impecabil pe scena Te cunosc de undeva! în cea de-a noua gală. Deși inițial au fost speriați de greutatea personajului oferit de ruletă, cei doi au dat tot ce au avut mai bun pentru acest moment.

După multe ore de muncă și repetiții, cei doi au reușit să aducă un moment uluitor pe scena Te cunosc de undeva! care îmbină, cu finețe, muzica, dansul și actoria.

Mimica și gesturile celebrului Charlie Chaplin nu le-au lipsit celor doi care au reușit un moment cu adevărat magistral. Până la final, colegii de la canapea erau în picioare, jurații hipnotizați, iar concurenții au primit aplauze la scenă deschisă.

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! 27 mai 2023

„Aproape imposibil să îl imiți pe Charlie Chaplin, să îți asumi, să te regăsești tu pe tine în el și să fie totul atât de natural, de masurat. Nimic exagerat, foarte precise mișcările, privirile, textul acela care a fost foarte greu de învățat. Nu a fost o concurență între voi, v-ați completat”, a spus Ozana Barabancea.

„Sincer, când ați primit data trecută Charlin Chaplin, zic: «Au, au!». Este unul dintre cele mai grele momente din istorie! Din istoria cinematografiei, din istoria artei teatrale, credeți-mă! Unul dintre cele mai grele momente… pentru că n-are vorbe… Bașca, trebuie să inventezi, să le ții minte cuvintele… e o poveste, e un dozaj, e un anumit tip de dozaj. Toate felicitările mele și chiar, mica mea invidie”, a adăugat și Cristi Iacob.

La finalul jurizării, WRS a simțit nevoia să se ridice în picioare și să povestească cum s-au cunoscut cei doi. „Eu lucram la un proiect. L-am sunat și l-am întrebat: vii la București? Aproape trei ani am stat în aceeași casă și mă simt cumva un frate mai mare. Sunt foarte mândru de ce ai devenit. Ești imens!”, a povestit acesta plângând, înainte de a se îmbrățișa cu Juno.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. CRBL și Radu Țibulcă, show total pe scenă. Cât de bine au semănat cu Skizzo Skillz și ... Te cunosc de undeva! 27 mai 2023. Nicole Cherry și Juno au câștigat a noua gală. Doi jurați au oferit bonusul de 100 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x