Căutare Live

Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș fac furori în a cincea ediție a show-ului transformărilor

În seara spectaculoasă de 28 mai 2022, jurata și prezentatoarea tv au făcut spectacol în două ținute remarcabile.

În seara spectaculoasă de 28 mai 2022, jurata și prezentatoarea tv au făcut spectacol în două ținute remarcabile.

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimentare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesorii de-a dreptul spectaculoase.

Dacă în general stiliștii celor două par să le asorteze ținutele, de data acesta au mizat pe două ținute diferite, care hipnotizează publicul. În seara de gală, Alina Pușcaș a îmbrăcat o rochie, cu numeroase decupaje și decolteu adânc, în timp ce Andreea Bălan poartă mândră o rochie roșie cu volane, fără bretele, care îi completează look-ul elegant.

"Viața e roz și roz este lumea toată! Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de Undeva! Sezonul 17, a îmbrăcat o rochie splendidă

Andreea Bălan a îmbrăcat o rochie roz, care îi pune în evidență silueta de invidiat. Vedeta este posesoarea unui trup armonios și se laudă cu o formă fizică excelentă.

Juratei i se potrivește de minune refrenul: "Viața e roz și roz este lumea toată!". Andreea Bălan a mizat pe o apariție extrem de elegantă în gala din această seară. Vedeta și-a asumat un look de “red carpet” într-o rochie ca o acadea. Cert este că acest tip de rochie nu poate fi purtat de oricine.

Când Andreea Bălan se întoarce într-o parte, se observă umărul gol al artistei.

Alina Pușcaș, prezentatoarea Te cunosc de Undeva!, a îmbrăcat o rochie “roșie ca focul, să-i surâdă norocul”

Alina Pușcaș a făcut furori alături de colega sa de platou Andreea Bălan. Acesta a venit îmbrăcată lângă Pepe cu o rochie roșie fără bretele, care îi descoperă decolteul și umerii într-un mod delicat.

Acesta este aranjată impecabil de stiliștii emisiunii tv, iar look-ul complet este încununat de o coafură simplă, mai exact un coc, un colier masiv la gât și un make-up de-a dreptul fabulos. Buzele roșii, ca două petale de trandafiri au încântat pe toată lumea.

Pantofii strălucitori reprezintă piesa de rezistență a ținutei.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Emi și Cuza, provocare de zile mari la Te cunosc de undeva!: „Doar în chineză nu mai cântasem!”... Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare magistrală în Cher - "If I Could T...
Ultimele știri
x