Căutare Live

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu se transformă în Pepe și cântă "Nu te mai doresc"

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat în prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva! pe prezentatorul tv Pepe. Show-ul i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cum sună interpretatea piesei "Nu te mai doresc".

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au interpretat în prima ediție din sezonul 17 Te cunosc de Undeva! pe prezentatorul tv Pepe. Show-ul i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Cum sună interpretatea piesei "Nu te mai doresc".

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au reușit să creeze atmosfera unei seri de concert așa cum numai Pepe o poate face. Cei doi, însă, au avut ceva probleme la repetiții, în special Carmen, care nu putea să se muleze astfel încât să fuzioneze cu vocea colegului său de scenă, Romică Țociu, pe vocea lui Pepe.

"Nu mi-e confortabil deloc!", se confesează Carmen. "Tu îți dai seama când mă vede mama în ce m-am băgat?".

Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au făcut senzație cu persoanjul interpretat în prima ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Trei de Pepe în platou

Cu toate că au întâmpinat mari dificultăți, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu au făcut senzație pe scena de la Te cunosc de undeva! în pielea lui Pepe.

Nici unul dintre cei prezenți nu se aștepta la o astfel de interpretare. Toți au rămas cu gura căscată când au auzit felul în care vocea celor doi, în stilul lui Pepe, jonglează pe notele muzicale.

O interpretare unu-la-unu i-a trimis pe toți cei prezenți cu gândul la artistul de lângă ei, care asculta cu mult interes. Cuplul nu a avut o piesă deloc ușoară, dar talentul și munca i-au ajutat să facă un adevărat spectacol demn de scenele mari.

Jurizarea cuplului Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, care s-au transformat în Pepe și au cântat "Nu te mai doresc", în 30 aprilie 2022

Ulterior, cei doi i-au spus lui Pepe că vocea sa este extrem de greu de interpretat și le-au dat mari bătăi de cap melismele pe care le face atunci când cântă.

Jurații au fost impresionați de curajul celor doi și de forța de care au dat dovadă pe scenă și a ținut să-i felicite Ozana Barabancea pentru performanța făcută.

"Băi, Pepe, vrei să-și spun ceva? Suntem cea mai bună versiune a ta!", spune Romică Țociu.

"În calitate de artist în care voi v-ați transformat vă pot spune că este cea mai grea piesă. Atunci când s-a lansat piesa asta nici nu exista internet", mărturisește Pepe.

"E ce comanzi și ce primești", glumește Maria Buză. Pentru Carmen Chindriș, un fenomen al momentului în mediul online, s-a simțit puțin emoția, dar a reușit să depășească imediat orice blocaj.

"Cine pleacă un pic mai greuț ar putea să fie o surpriză pe parcurs Carmen", a spus Aurelian Temișan.

"Îmi place foarte mult momentul! Mă bucur că ai revenit Romică și ai acceptat din nou invitația noastră, ești fenomenal, iar tu, Carmen, pentru prima oară aici sunt convinsă că știi să dansezi și că o să ai momente strălucitoare. Ia-o ca pe un joc, nu te stresa, acesta este doar primul moment din cele zece, așa că vei avea ocazia să fii și frumoasă și cu părul lung", a spus Andreea Bălan.

Cei doi au dus la bun sfârșit un moment excepțional, iar jurații le-au remarcat atât mișcarea scenică, performanța vocală și mișcările teatrale.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Ana şi Monica Odagiu se transformă în Lady Gaga și Beyonce... Te Cunosc de Undeva! 30 aprilie 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat trupa Earth, Wind and Fire...
Ultimele știri
x