Căutare Live

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei s-au tranformat în Benone Sinulescu și au cântat Roata vieții

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au interpretat Benone Sinulescu, cu celebra melodie Roata vieții. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17. Cei doi s-au distrat de minune la repetiții, iar pe scenă nu s-au putut abține și au răs în hohote!

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au interpretat Benone Sinulescu, cu celebra melodie Roata vieții. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17. Cei doi s-au distrat de minune la repetiții, iar pe scenă nu s-au putut abține și au răs în hohote!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au fost provocați de ruletă să se transforme în regretatul artist Benone Sinculescu și să interpreteze celebra sa piesă Roata vieții. Cei doi au priit cu brațele deschise personajul și s-au pregătit intens pentru a face performanță.

Ce e drept, Ilona Brezoianu nu a fost încântată de propunerea ruletei, însă caracterizată de determinare, a făcut tot ce e posibil să pregătească un moment cu totul special în memoria artistului care a cucerit o întreagă Românie.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au interpretat Benone Sinulescu, cu celebra melodie Roata vieții. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17

Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului.

La repetiții s-au descurcat foarte bine, chiar dacă nu au reușit să imite spre perfecțiune vocea artistului, însă au fost extrem de încrezători că vor impresiona publicul și juriul.

Ilona Brezoianu l-a imitat perfect pe Benone Sinulescu, unu-la-unu, însă când cei doi s-au privit în ochi pe scenă au început să râdă în hohote! Florin Ristei a căzut pe jos de râs văzând-o pe Ilona și și-a cerut scuze în timpul momentului! "N-am putut să mă uit la fața ei!", spune Florin râzând! "N-am repetat mascați și când am văzut-o...", mai spune el!

"Ne-am uitat separat la clipuri și fiecare a adăugat ceva în plus și ne-am surprins unul pe altul", spune Ilona.

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au câștigat a cincea ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva!

Jurizarea cuplului Ilona Brezoianu şi Florin Ristei. Ce spune juriul despre prestația din 4 iunie 2022 a celor doi

"Mi s-a părut că văd o comedie! Ori că nea Beni e exuberant, e special, dar să vezi doi… Știu exact cum se mișcă! Fabuloasă transformarea, pe ici pe colo ați intrat în caricatură, dar ne-am distrat cu voi. Mi-a plăcut că v-ați sincronizat, că v-ați distrat! Vai, sunteți fabuloși!", a spus Andreea Bălan.

"Orice accident, dacă rămâne în personaj nu mai e accident! Personajului i se întâmplă lucrul acesta! Se numește accident legalizat, așa i se spune în teatru. Suculent, foarte suculent!", a spus Cristi Iacob.

"Este prima dată când sunt de acord să cântați ostentativ, cum cânta și el! Era un timp foarte școlit! Bravo amândurora, nu m-am așteptat", a spus Ozana Barabancea.

"Ne-am distrat cu toții și cred că și cei de acasă au savurat la maximum acest moment", a spus Aurelian Temișan.

“Și nea Beni din ceruri se bucură!”, spune la final Pepe.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim au interpretat magistral Lady Gaga, Bradley Cooper - ... Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Zarug și Jazzy Jo, transformare de senzație! Cum au interpretat Asereje (Las Ketchup)...
Ultimele știri
x