Căutare Live

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au devenit Gloria Gaynor și au interpretat "I will survive"

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Z, cu celebra melodie "I will survive". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17. Pe scenă au făcut un show demn de marile spectacole internaționale!

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Z, cu celebra melodie "I will survive". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17. Pe scenă au făcut un show demn de marile spectacole internaționale!

Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Paula Chirilă și Maria Buză nu au avut o misiune deloc ușoară în a șasea ediție a show-ului Te cunosc de Undeva! Atât din punct de vedere vocal, cât și a mișcării scenice, a fost o provocare mare, însă ceea ce au reușit să facă în doar o săptămână i-a lăsat muți pe toți cei din platou, dar și pe jurați!

Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat Gloria Gaynor, cu celebra melodie "I will survive". Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în a șasea ediție a sezonului 17

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legenda muzicală: Gloria Gaynor

Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Juriul a fost impresionat de prestația celor două artiste, care au făcut pe scenă un show ca la carte! Toată lumea s-a ridicat în picioare și a dansat alături de artiste!

Citește și: Te cunosc de undeva! 28 mai 2022. Paula Chirilă și Maria Buză au intereptat magistral Gipsy Kings cu hit-ul Bamboleo

Jurizarea cuplului Maria Buză şi Paula Chirilă. Ce spune juriul despre prestația din 4 iunie 2022 a celor doi

Cele două au încheiat show-ul într-o ploaie de confetti și în aplauzele tuturor celor prezenți în platoul emisiunii!

"Ce am văzut în seara asta aici, nu am mai văzut niciodată în seara asta aici! Mi-am revăzut o parte a tinereții. Ce atmosferă a anilor 70 ați creat aici! Ca energie, ați avut același vibe amândouă, n-a fost una mai tânără sau una mai bătrână, cum au făcut alții! Voi ai avut aceeași energie! Abia după ce ați terminat de cântat mi-am dat seama care este Maria și care este Paula", a spus Aurelian Temișan.

"Nu văd nicio diferență, asta mi-a plăcut cel mai mult! Amândouă ați fost la egalitate, la înălțime, amândouă v-ați mișcat la fel, ați comunicat cu publicul la fel, ați avut aceleași gesturi!", a spus Andreea Bălan.

"Ați luat-o în același sens amândouă, ați privit în viitor, ați privit cu optimism! Deci, Gloria Gaynor înseamnă Gloria Învingătoarea, eu știu de acasă! Atât de credibile ați fost că v-am iertat toate păcatele", a spus Ozana Barabancea.

"Mă bucur că nu ați fost unu-la-unu cu referința! Referința e un pic statică și mă bucur că ați dus-o la un high level. Voi ați dat maxim la vremea noastră!", a spus Cristi Iacob.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Zarug și Jazzy Jo, transformare de senzație! Cum au interpretat Asereje (Las Ketchup)... Te cunosc de undeva! 4 iunie 2022. Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu au interpretat Vița de Vie - Basul și cu Toba Mare...
Ultimele știri
x