Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Maria Buză și Paula Chrilă devin Tina Turner & Rod Stewart. Show de excepție

Paula Chirilă și Maria Buză au interpretat Tina Turner & Rod Stewart - It Takes Two în a doua ediție din 6 aprilie 2022 la Te cunosc de Undeva! Cele două actrițe și personalități de televiziune au făcut un show de excepție transformându-se în două personalități uriașe ale muzicii internaționale.

colaj de fotografii cu maria buză si paula chirila transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva Galerie
Paula Chirilă și Maria Buză au interpretat Tina Turner & Rod Stewart - It Takes Two în a doua ediție din 6 aprilie 2022 la Te cunosc de Undeva! Cele două actrițe și personalități de televiziune au făcut un show de excepție transformându-se în două personalități uriașe ale muzicii internaționale. | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Paula Chirilă și Maria Buză nu au avut o misiune deloc ușoară în a doua ediție a show-ului Te cunosc de Undeva! Atât din punct de vedere vocal, cât și a mișcării scenice, cele două au fost o provocare mare, însă ceea ce au reușit să facă în doar ă săptămână i-a lăsat muți pe toți cei din platou.

Maria Buză și Paula Chirilă au strălucit în a doua ediție a sezonului 17 Te cunosc de Undeva! Cu interpretarea piesei It Takes Two, de Tina Turner & Rod Stewart

Senzaționalul s-a împletit cu carisma într-un show care a adus în fața tuturor legende muzicale precum Tina Turner și Rod Stewart, cei pe care i-au interpretat.

Paula Chirilă: “Nu știu ce să zic cred că ruleta ne face niște farse văd că îmi a dat în continuare Travesti chiar și unei jumătăți din cuplu”.

Tina Turner gravitează pe scenă în jurul lui Rod Stewart. Până și antrenorii au recunoscut că este un personaj greu de interpretat Tina Turner o legendă a muzicii care a devenit cunoscută în anii maturității.

Paula Chirilă: “Este o transformare foarte grea și nu mai vorbim de provocarea vocală și pentru Rod Stewart și pentru Tina Turner”. Cert este că a fost cu totul o provocare de la dans până la cântat și mai ales interpretarea personajelor care au atât postură cât și mimică complexe.

“Vuvuzelele teatrului românesc”, așa cum Adriana Trandafir le-a numit, a spus că le iubește foarte mult pe Maria Buză și pe Paula Chirilă și le vede făcând un show de excepție pe scenă transformărilor Te cunosc de undeva!

Cele două au făcut un show complet unde vocea și mișcarea scenică au fost împletite spre perfecțiune.

Jurizarea cuplului Maria Buză și Paula Chirilă, care a interpretat It Takes Two, de Tina Turner & Rod Stewart, în 7 mai 2022

Juriul au avut o părere unanimă și anume: interpretarea este excepțională! Pline de haz, așa cum ne-au obișnuit din emisiunile în care au participat în trecut, cele două par să fuzioneze foarte bine împreună, indiferent de provocarea pe care o au.

"Așa cum spuneau un celebru regizor, tinerețea artistică niciodată nu pleacă și pentru voi două în calitate de concurente cât și pentru personajele voastre, tinerețe artistică niciodată nu pleacă! Totul pentru binele spectacolului! Am crezut că nu o să vă iasă și sunt mândră de voi că sunteți atât de ambițioase și atât de tehnice, până la urmă, că ați luat-o matematic. Mă bucur că nu ați cântat la unison și că ați cântat divizat pentru două persoane care nu sunt muziciene, au gândit ca doi muzicieni! Sunt foarte mândră de voi! Bravo!", a spus Ozana Barabancea.

"Au avut coregrafie, dar nu a avut sincron. La un moment dat, Maria, te-ai pierdut un pi,c ai intrat în plus, apoi îți ai revenit, dar mi-a plăcut mișcarea ta din picioare, așa cum face Tina ,un joc de picioare foarte alert. Foarte bine! Voi sunteți muncitoare, noi știam lucrul acesta și sunt convinsă că veți face personaje și mai bune decât cele de astăzi", a spus Andreea Bălan.

"Ați avut personaje ceea ce pentru mine a fost o încântare! Vă mulțumesc frumos!", a spus Cristi Iacob.

"Cea mai bună Tina Turner pe care am văzut-o până acum la Te cunosc de Undeva!", a spus Aurelian Temișan.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Ana şi Monica Odagiu se transformă în Robbie Williams și interpretează "Let Me Ent... Te cunosc de undeva! 7 mai 2022. Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, rap de zile mari. Cum au cântat Warren G & Sissel,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x