Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Wrs și Emilian au devenit Modern Talking și au făcut show. Cum a sunat live piesa

Wrs și Emilian au reușit să creeze un moment de excepție pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, în ediția de 8 aprilie 2023. Aceștia s-au transformat în Modern Talking.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Wrs și Emilian au devenit Modern Talking și au făcut show. Cum a sunat live piesa Galerie
Wrs și Emilian au devenit Modern Talking și au făcut show. Cum a sunat live piesa | Antena 1

Wrs și Emiian s-au descurcat de minune pe scena de la Te cunosc de undeva!, 8 aprilie 2023, când au avut ca transformare băieții de la Modern Talking cu celebra piesă Cheri Cheri Lady, care le-a ieșit foarte bine.

Wrs și Emilian, transformați în Modern Talking la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023. Au cântat Cheri Cheri lady

Cei doi câștigători ai sezonului 18 de la Te cunosc de undeva! au făcut impresii bune și în cele două ediții ale noului sezon al emisiunii. De această dată, ei s-au transformat în Modern Talking și au cântat impecabil.

Cum s-au descurcat și ce le-au spus jurații:

Jurizare Wrs și Emilian la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 8 aprilie 2023. Cum s-au descurcat în rolul Modern Talking - Cheri Cheri Lady

„Ați fost delicioși. Nu ați avut coregrafie. Când l-ai tras era în scenariu? De ce l-ai luat și l-ai târât. Antiteza voastră a fost delicioasă. A fost multă mișcare scenică, sunteți mai buni decât sezonul trecut”, spune Andreea Bălan.

„Multe detalii respectate 1 la 1. Tot videoclipul este absurd, e o exagerare. Ați respectat multe detalii. Genial momentul cu întoarcerea. Când te trage pasiunea nu mai e cale de întoarcere. Ei loveau instrumentele. Delicioasă atitudinea, delicios momentul, multe plusuri”, spune Mihai Petre.

„Mi-au plăcut diferențele dintre strofă și refren. Mie mi s-a părut greu, sunteți foarte buni. Știam asta”, spune Ozana Barabancea.

„Un moment pe care l-am savurat maxim. Ei nu prea s-au înțeles, au fost un fel de Andrea Bălan și Antonescu. Cei de acasă au apreciat la fel de bine ca și noi”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. CRBL și Radu Țibulcă, transformarea incredibilă în Daler Mehndi. Cum au cântat live... Te cunosc de undeva! 8 aprilie 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe au cântat pe scenă în rolul Sofiei Vicoveanca. Cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x