Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Maria Buză și Paula Chirilă, transformare de excepție în Maria Lătărețu și Maria Dragomiroiu

Maria Buză și Paula Chirilă au interpretat Maria Lătărețu și Maria Dragomiroiu, cu celebra melodie Hora Românească. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala sezonului 17. Au interpretat excepțional marile doamne ale muzicii populare românești!

colaj de fotografii cu maria buză si paula chirila transformate in cantarete pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Maria Buză și Paula Chirilă, transformare de excepție în Maria Lătărețu și Maria Dragomiroiu | Antena 1/ Te cunosc de Undeva!

Doamnele teatrului românesc se transformă în doamnele muzicii populare! Maria Lătărețu și Maria Dragomiroiu sunt aduse în această seară pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala din 9 iulie, de distinsele noastre concurente Maria Buză și Paula Chirilă, care au avut n aprcurs fenomenal în cadrul transfroming show-ului iubit de o țară întreagă.

Maria Buză și Paula Chirilă au interpretat Maria Lătărețu și Maria Dragomiroiu, cu celebra melodie Hora Românească. Cum a arătat transformarea și cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de Undeva!, în finala sezonului 17

Ele au demonstrat de-a lungul celor nouă ediții că știu să facă spectacol, muzică și comedie, aducând de fiecare dată zâmbetul și emoția pe chipul și în sufletul juraților, al publicului și al milioanelor de oameni de acasă, care ne-au privit și au fost alături de noi secundă de secundă și au trăit la maximum fiecare clipă.

Concurentele au pus în scenă un număr pregătit cu multă dedicare! Hora Românească a fost interpretată excepțional pe scena Te cunosc de Undvea!, în finală! Chiar dacă momentul lor nu va fi punctat de juriu, ele au pus dragoste și foarte multă pasiune care au străbătut dincolo de ecrane și a impresionat pe toată lumea!

Cele două au reușit să aducă dansul și energia în platoul transformărilor în semifinală. Maria Buză şi Paula Chirilă au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în platou, dar și din partea juraților, care pur și simplu au fost uimiți de performanța făcută. Cele două au demonstrat că tinerețea artistică nu pleacă niciodată și le-au onorat cum se cuvine pe marile doamne ale muzicii populare românești.

Citește și: Te cunosc de undeva! 25 iunie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă interpretat Bonnie Tyler cu piesa "Holding Out For A Hero"

Jurizarea cuplului Maria Buză și Paula Chirilă. Ce spune juriul despre prestația din 9 iulie 2022 a celor două

Aventura transformărilor continuă în acestă seară la Antena 1, cu personaje pe măsura concurenților, muzică live și multă voie bună. Finala Te cunosc de undeva! a fost spectaculoasă cu Maria Buză și Paula Chirilă pe scenă.

Citește și: Te cunosc de undeva! 2 iulie 2022. Maria Buză şi Paula Chirilă au interpretat duetul spectaculos dintre Feli & Floara Calotă

"Sunt mândră că suntem contemporane, că sunt contemporană cu voi, sunteți mari actrițe, amri artsite și îanitne de toate oamnei deosebiți! Vă mulțumesc!", a spus Ozana Barabancea.

"Paula când ai intrat, îți jur, că am stat o secundă să mă gândesc cine ești tu și de ce intri exact ca Maria, un pic cu capul într-o parte, un semn de semerenie în fața publicului și cu mâna generoasă care oferă! Ai studiat-o ți-a plăcut și s-a văzut asta!", a spus Aurelian Temișan.

Maria Buză a vorbit despre Maria Lătărețu și despre viața ei greu încercată. Lacrimile nu și le-a putut stăpâni,a vând foarte mare respect și admirație față de artista care a bucurat o Românei întreagă!

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, aduce surprize mari

Cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Aduce mari surprize telespectatorilor. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul spectaculos, cu multă voie bună și transformări fabuloase. Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş, pe scena spectaculosului joc al transformărilor.

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului.

Citește și: Crina Mardare este noul profesor de canto la Te cunosc de undeva! Ce dezvăluiri a făcut despre sezonul 17

Începând din acest sezon, actriţa Adriana Trandafir se va alătura echipei transforming show-ului, în calitate de profesor de actorie şi le va împărtăşi concurenţilor din secretele pe care ea a avut ocazia să le descopere de-a lungul timpului. Începând din acest sezon, juraţii Te cunosc de undeva! nu vor mai fi implicaţi în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Mai mult, unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţi.

Citește și: Adriana Trandafir este noul profesor de actorie la Te cunosc de undeva! Ce a dezvăluit

Care vor fi următoarele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cele opt cupluri de concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor afla în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Pepe.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place!

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/.

Surprizele continuă! Vă arătăm mai multe în cel mai nou extra show UNU la 1 – Te Cunosc de Undeva! disponibil pe AntenaPLAY

Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment excepțional, marca Andrea Bocelli și Celine ... Te cunosc de undeva! 9 iulie 2022. Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, au interpretat magistral Meat Loaf - I'd Do Anything...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x