Antena Căutare

"Te cunosc de undeva!" a fost lider incontestabil de audienta pe toate segmentele de public

"Te cunosc de undeva!" a fost simbata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

"Te cunosc de undeva!" a fost simbata seara lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public.

Show-ul transformarilor a adunat in fata micilor ecrane 1.817.000 de telespectatori la nivelul publicului national, in minutul de maxima audienta, 21.52, iar pe intreg publicul din mediul urban, Antena 1 a obtinut in minutul de maxima audienta de la 21.37 - 11,9 puncte de rating si 24% cota de piata, aproape de trei ori mai mult fata de ProTv care inregistra doar 4,1 puncte de rating si 8,3% cota de piata.

Emisiunea a fost lider de audienta, nu doar la nivelul publicului din mediul urban, cat si la nivel national, precum si la nivelul publicului din mediul comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, telespectatorii alegand sa urmareasca transformarile spectaculoase realizate si de aceasta data de campionii transformarilor: Maria Buza, Rona Hartner, Pepe, Lora, Anda Adam, Florin Ristei, Jorge si CRBL.

Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.28 - 23.52) o audienta medie de 9 puncte de rating si 20.3% cota de piata, in timp ce PRO TV inregistra doar 5.7 puncte de rating si o cota de piata de 12.8 %. Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, unde Antena 1 a obtinut o audienta medie 8,4 puncte de rating si 20,7 % cota de piata, in timp ce urmatorul clasat, PRO TV, inregistra 7,9 puncte de rating si 19.3 % cota de piata. De asemenea, la nivelul publicului din toata tara, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7.3 puncte de rating si o cota de piata de 16,6 %, in timp ce PRO TV obtine 6,4 puncte de rating si 14,4 % cota de piata.

Editia show-ului de sambata, 4 octombrie, a desemnat-o castigatoare pe Maria Buza, care a imitat-o incredibil pe Elena Crastea. Performanta ei artistica i-a adus puncte maxime din partea tuturor celor patru jurati, dar si cate cinci puncte din partea fiecarui concurent, inregistrand astfel o premiera in istoria "Te cunosc de undeva!".

Anda Adam a cântat în travesti precum Marc Antony, CRBL a incercat sa pară mic și uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în postura cantaretei Kylie Minogue, a fost mai erotică și senzuală ca niciodată. Rona Hartner s-a transformat in Adrian Minune și a cântat, în țigănește, acompaniată de un taraf si le-a facut dedicatii juratilor si prezentatorilor. Pepe s-a unduit pe ritmurile piesei “Puișor”, precum Lora, colega sa pe care a trebuit să o imite, Florin Ristei a facut travestiul său suprem si a cântat precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge i-a dat usoare bătăi de cap engleza lui Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.

Invitatul special al editiei de sambata, 4 octombrie, a fost Sore care a cântat și dansat precum Michael Jackson, pe acordurile piesei “Billie Jean”. De asemenea, fetele de la Blondy au urcat sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge și Florin Ristei.

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 4 octombrie 2014

"Te cunosc de undeva!", un show incendiar! Uite cum se pregătesc concurenţii, în EXCLUSIVITATE, pe Antena Play... Rona Hartner: „Din copilărie am visat să fac un album cu muzică gospel”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x