Antena Căutare

Alex și Monica Anghel l-au adus pe Captain Jack pe scena de la ”Te cunosc de undeva!”: ”Ați făcut o alegere extraordinară!”

Alex și Monica Anghel au fost la înălțime și în această seară, la ”Te cunsoc de undeva”, când s-au transformat în Captain Jack.

Alex și Monica Anghel au fost la înălțime și în această seară, la ”Te cunsoc de undeva!”, când s-au transformat în Captain Jack.

Astfel, în cadrul ediției opta a sezonului XIV de la "Te cunosc de undeva!", Alex și Monica Anghel se s-au transformat în Captain Jack, aceștia interpretând piesa "IKO IKO".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Alex a făcut tot show-ul, Monica nu s-ar fi mișcat atât de bine. A fost o alegere foarte bună să faceți un travesti.”, a comentat Andreea Bălan.

Moment magic creat de Sorana Darclee! Artista a adus-o pe scenă pe regretata Anda Călugăreanu. Ozana: ”Am lacrimi în och... ”Imperfect” a sunat perfect, iar Grigore Gherman a fost responsabil de reușită! Andreea Bălan: ”Parcă l-am auzit pe Carl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x