Antena Căutare

”Feel This Moment!” Alex și Monica Anghel, transformare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”Ozana: ”Sunt impresionată!”

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, o nouă transformare de excepție. De această dată, însă, Alex și Monica Anghel au făcut furori pe scena show-ului de la Antena 1. 

O nouă ediție a emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, o nouă transformare de excepție. De această dată, însă, Alex și Monica Anghel au făcut furori pe scena show-ului de la Antena 1, în cea de-a doua ediție a sezonului 14.

”Feel This Moment”, melodia celebrei Christina Aguilera și a lui Pitbull, a răsunat pe scena emisiunii ”Te cunosc de undeva!”, iar cei care au făcut posibil acest lucru au fost Alex și Monica Anghel.

”M-am bucurat de energia voastră, de mișcările voastre, un moment excelent, după părerea mea.”, a spus Cristi.

”Și eu sunt impresionată, mai ales de Alex, care se simte excelent pe această scenă. Mi-a plăcut și Christina, ești perfecțiunea întruchipată.”, i-a transmis Ozana.

Ascultă cum sună melodia originală, mai jos. Cu siguranță vei fi impesionat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Ce moment! Maria Buză, fostă câștigătoare ”Te cunosc de undeva!”, a adus-o pe scenă pe Irina Loghin! Temișan: ”Ești minu... Mereu la înălțime! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, interpretare de senzație la ”Te cunosc de undeva!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x